Отидете към основна версия

16 838 38

Уфолог разби теорията на Дарвин: Човечеството се е появило, за да… (ВИДЕО)

  • уфолог-
  • извънземни-
  • човешка раса-
  • контейнери-
  • съхранение на данни-
  • днк-
  • боб лазар-
  • джереми корбел

Боб Лазар и Джереми Корбел споделиха удивителни твърдения за произхода на човека и истината за извънземните

Снимка: Shutterstock

Хората са създадени от извънземни цивилизации, като контейнери за съхраняването на информация. Тази теория сподели известният уфолог Боб Лазар по време на неотдавнашното си гостуване в шоуто на Лари Кинг.

Той и режисьорът Джеръми Корбел бяха поканени да разкажат за своя документален филм "Боб Лазар: Зона 51 и летящите чинии", в който дават отговор на много въпроси, свързани с тайната американска военна база в пустинята Невада, чието съществуване е разкрито пред света за пръв път именно от Лазар, който твърди, че е бил там, за да помага при реконструирането на извънземен космически кораб.

Дуото се позовава на тайни правителствени документи, които Лазар е взел със себе си от Зона 51 преди 30 години, когато разкрива публично съществуването на тайната военна база и разказва за онова, което се случва вътре. Те са и една от причините правителството да продължава да го следи до ден-днешен.

Сред въпросите, които Лари Кинг задава на дуото, е и въпрос от зрител, който пита: „Каква е вашата теория за причините, довели извънземните на Земята и защо са си отишли?“

Отговорът, който двамата дават, е изненадващ. Те цитират въпросните тайни документи, където присъства странен параграф, в който се говори за хората, като за контейнери. Това твърдение е неясно и към него няма допълнителни обяснения или бележки, но двамата търсачи на истината смятат, че става въпрос за съхраняване на информация.

Самият Лазар смята това за доста невероятно, особено заради липсата на повече информация по темата.

Макар да не знае точната причина за пристигането и заминаването на пришълците, Лазар вярва безпрекословно в тях.

Според него те неведнъж са заявявали ясно своето присъствие по най-различни начини и са контактували с нас. Този контакт обаче, е на съвсем различно ниво от този, който ние си представяме. Просто трябва да почакаме да дойде моментът, в който те ще ни се разкрият напълно.

Теорията за създаването на човешката раса в епруветка, не се появява за пръв път сред уфолозите. Според нея извънземните са създали хората в епруветка като много удобен съд за съхранение на данни. Тези данни биха могли да представляват какво ли не и са заложени в нашето ДНК.

Човешкото ДНК е най-оптималният информационен носител, с определена квантова технология, която извънземните вероятно притежават. В едно съвсем скорошно изследване се твърди, че изследователи са измислили нов начин за кодиране на цифрови данни в ДНК модел, като по този начин, ще могат да създадат най-мащабното хранилище за данни с изумително висока плътност.

Човешкото ДНК (за разлика от другите животни на Земята), е до 95% ненужна за индивида и не играе никаква роля в живота му. Според Боб Лазар геномът е като „книга на знанието“, която предаваме от поколение на поколение. Като носител на информация, се грижим за безопасността ѝ, правим всичко възможно, за да не се загуби нищо, добавя той.

Ако приемем, че тази теория е вярна, може би това е причината извънземните да отвличат хора.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини