19 Февруари, 2019 17:03 16 771 38

Уфолог разби теорията на Дарвин: Човечеството се е появило, за да… (ВИДЕО)

  • уфолог-
  • извънземни-
  • човешка раса-
  • контейнери-
  • съхранение на данни-
  • днк-
  • боб лазар-
  • джереми корбел

Боб Лазар и Джереми Корбел споделиха удивителни твърдения за произхода на човека и истината за извънземните

Уфолог разби теорията на Дарвин: Човечеството се е появило, за да… (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Хората са създадени от извънземни цивилизации, като контейнери за съхраняването на информация. Тази теория сподели известният уфолог Боб Лазар по време на неотдавнашното си гостуване в шоуто на Лари Кинг.

Той и режисьорът Джеръми Корбел бяха поканени да разкажат за своя документален филм "Боб Лазар: Зона 51 и летящите чинии", в който дават отговор на много въпроси, свързани с тайната американска военна база в пустинята Невада, чието съществуване е разкрито пред света за пръв път именно от Лазар, който твърди, че е бил там, за да помага при реконструирането на извънземен космически кораб.

Дуото се позовава на тайни правителствени документи, които Лазар е взел със себе си от Зона 51 преди 30 години, когато разкрива публично съществуването на тайната военна база и разказва за онова, което се случва вътре. Те са и една от причините правителството да продължава да го следи до ден-днешен.

Сред въпросите, които Лари Кинг задава на дуото, е и въпрос от зрител, който пита: „Каква е вашата теория за причините, довели извънземните на Земята и защо са си отишли?“

Отговорът, който двамата дават, е изненадващ. Те цитират въпросните тайни документи, където присъства странен параграф, в който се говори за хората, като за контейнери. Това твърдение е неясно и към него няма допълнителни обяснения или бележки, но двамата търсачи на истината смятат, че става въпрос за съхраняване на информация.

Самият Лазар смята това за доста невероятно, особено заради липсата на повече информация по темата.

Макар да не знае точната причина за пристигането и заминаването на пришълците, Лазар вярва безпрекословно в тях.

Според него те неведнъж са заявявали ясно своето присъствие по най-различни начини и са контактували с нас. Този контакт обаче, е на съвсем различно ниво от този, който ние си представяме. Просто трябва да почакаме да дойде моментът, в който те ще ни се разкрият напълно.

Теорията за създаването на човешката раса в епруветка, не се появява за пръв път сред уфолозите. Според нея извънземните са създали хората в епруветка като много удобен съд за съхранение на данни. Тези данни биха могли да представляват какво ли не и са заложени в нашето ДНК.

Човешкото ДНК е най-оптималният информационен носител, с определена квантова технология, която извънземните вероятно притежават. В едно съвсем скорошно изследване се твърди, че изследователи са измислили нов начин за кодиране на цифрови данни в ДНК модел, като по този начин, ще могат да създадат най-мащабното хранилище за данни с изумително висока плътност.

Човешкото ДНК (за разлика от другите животни на Земята), е до 95% ненужна за индивида и не играе никаква роля в живота му. Според Боб Лазар геномът е като „книга на знанието“, която предаваме от поколение на поколение. Като носител на информация, се грижим за безопасността ѝ, правим всичко възможно, за да не се загуби нищо, добавя той.

Ако приемем, че тази теория е вярна, може би това е причината извънземните да отвличат хора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    28 38 Отговор
    Народът изпатка тотално.
  • 2 Пища Хуфангел

    156 6 Отговор
    Тук на нашата географска ширина много празни контейнери са складирали извънземните!

    Коментиран от #7, #13, #30, #38

  • 3 онзи

    104 12 Отговор
    Ако извънземни имат късмета да вземат Дедо Тиква за опити,то резултатите от простотията и дивотията която ще се счучи в галактитката ще бъде видима денем и нощ от земята с невъоръжено око..

    Коментиран от #6

  • 4 КГБ Териер

    61 4 Отговор
    Хахахаха Много странно, празните контейнери преобладават в не правителствените организации.
  • 5 TEODOR BITCOIN

    20 28 Отговор
    Майчице колко луди хора има по света

    Коментиран от #15

  • 6 бсп

    41 9 Отговор

    До коментар #3 от "онзи":

    Дядо Тиква се крие в Брюксел при Песовете щото го е страх да не му разкрият тайните в Тиквата тъй като е пълна с афери!!!

    Коментиран от #33

  • 7 Batushka

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пища Хуфангел":

    Те не са празни, бе не четеш ли ... информацията е дълбоко складирана да не се вижда от непросветените....всичко е точно
  • 8 гост

    28 3 Отговор
    интересна теория
  • 9 Уфолог

    27 12 Отговор
    Това е истината за произхода на човечеството!

    Коментиран от #32

  • 10 Ура другари

    12 16 Отговор
    Аз пък мисля,че комунистите са създателите.........

    Коментиран от #27

  • 11 БРЕЙ

    12 8 Отговор
    Колко много празни тикви са се изказали без да подозират , че са амбалаш !
  • 12 ванката

    37 10 Отговор
    да теория но до някъде вярна факт е че ни набиват в мозъците че сме станали хора от маймуните но нещеш ли сега вече маймуните неискат да стават хора сигурно обяснението че не им харесва човешкия живот?!?! повече от очевидно е че е пълна лъжа също така е доста глупаво да се смята че сме есинствена цивилизация на това незнайно все още от нас по размери пространство ... съвсем логично е да сме създадени от друга цивилизация с определена цел ! а някой има ли си някаква предства какво има на дъното на океана и каде е това дъно планетата ни има ли ядро или отново заблуда а луната как така случайно си ни обикаля и сякаш ни следи и наглежда развитието ни дали и тя не е куха...??? много въпроси има без отговори които могат да накарат всеки нормален да се замисли

    Коментиран от #18, #34

  • 13 Бай Ламби

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "Пища Хуфангел":

    Не са празни контейнерите бре Пищааааа!!! На нашта ширина са пълни с тикви,мушмули и бръмбари.
  • 14 Ааа Лазар пияницата

    18 5 Отговор
    Тоа го знам уе ,от нашио край е и оня ден бееме заедо у кръчмата и пииме цела нощ с извънземните и даже им карахме летящата тенджера по байра ...
  • 15 TERVEL BITCOIN

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "TEODOR BITCOIN":

    И ти си един от тях!

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Жоро

    26 4 Отговор
    Ако сте прочели книгата "12-тата планена" на Сечин, няма да ви очуди това твърдение. Нещо, което не можем да си обясним, не значи, че не е вярно.
  • 18 Batushka

    5 6 Отговор

    До коментар #12 от "ванката":

    Ти въобще не си нормален така ,че не се замисляй....

    Коментиран от #21

  • 19 Ей язе ода до лоната

    6 3 Отговор
    Сека вечер ,които иска а ме чака с дамаджана уиски на спирката на ректората !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ванката

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "Batushka":

    от каде си сигурен кой е нормален и кой не е ?а ако ти си ненормалния ?
  • 22 Из дневника на извънземен

    32 3 Отговор
    Ден 45 , Дойдоха някакви американци , за 4 часа разбиха бункера . Почерпиха ни с хамбургери , вкусно , но не стигна за всички- изядохме ги . Ден 81 . Сега пък японци , някакви нанотехнологии и за два часа ни разбиха бункера . Почерпиха ни със суши , вкусно , но не стигна за всички - изядохме ги . Ден 153. Долетяха българи . С помощта на лост и някаква майка ( ама много пъти ) за две минути разбиха вратата . Всички ядохме шамари ( че не сме отворили ) . Не беше вкусно , но имаше за всички .
  • 23 арапчо

    6 4 Отговор
    приятелката ми е извъземна
  • 24 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 3 Отговор
    Лигнитите в Марица-изток са радиоактивн, защо ли?
    По въглетранспортьорите, пък има 3 - три електромагнитни сепаратора за метал преди мелещите вентилатори, защо ли?
    Металните находки от сепараторите никъде не се показват, защо ли?
  • 25 Д-р Гийгълс

    9 4 Отговор
    Пийте си хапчетата и лека нощ!
  • 26 Чичо Тони

    7 2 Отговор
    Така е. И доказателство за това е, че когато Лазар си разклати контейнера, която ние наричаме глава, се чува как вътре тропат складираните съчми.
  • 27 Иво

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ура другари":

    Те са създателите .... а сега са на ГИЛОТИНАТА... - за непослушните !
  • 28 Здравейте тъпи тролчета

    12 5 Отговор
    На мен пък едно ми е странно от край време - толкова много индивиди отделят време и усилия за да се ровят я в историята, я в тъпи въпроси като тоя за произхода или смисъла на живота и въобще всякакви глупости, дето ги терзаят, но сякаш не могат да раберат, че човещината е най-ценното нещо, да съградите каквото и да е най-смисленото нещо, да помогнете на някой друг вместо да започва от нулата, да използва вашите знания в която и да е област и да ги развие, е най-стойностната постъпка, да обичате някой човек, да мислите и да се грижите за него е достойно. Когато човек има цел и полага усилия за да я усъществи, няма време да се занимава с глупости като произхода и смисъла на живота, защото това, което прави, е част от целия смисъл, различен за всеки и все пак един и същ за всички.

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Pompev

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пища Хуфангел":

    Да но забравяш друго,тези празни контейнери са принудени да отиват на друга географска ширина,може би за да се пълнят :)

    Коментиран от #31

  • 31 оФчар

    10 1 Отговор

    До коментар #30 от "Pompev":

    А едни тъмно-зелени контейнери / почти всичките / празни , се пълнят с нови такива , без да спират и се подпомагат от....Значи МНОГО нова информация ще се ...съхранява в тях.Но, за съжаление техните база данни са с много малък капацитет и освен за ядене и пиене,мързел + секс, нищо друго не могат да поемат ?
  • 32 Голям прос

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Уфолог":

    " Истината е някъде там...."
  • 33 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "бсп":

    До бсп и онзи!Добре бе,че сте тролове то е ясно,ама не ви ли се прииска поне веднъж да напишете нещо като ваше мнение,хей така,без да политизирате,да помислите със своята глава,без да ползвате опорните точки?Много ми е чудно.То е добре,човек да си вади хляба,ма вие нямате ли почивки от време на време или сте на акорд?
  • 34 еволюция

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "ванката":

    Човешкото ДНК (за разлика от другите животни на Земята), е до 95% ненужна за индивида и не играе никаква роля в живота му.
  • 35 Станчо

    7 2 Отговор
    Чета конентарите и осъзнавам ,колко назад в еволюцията сме.Прости хора се опитват да коментират научни познания.
  • 36 I'm blue da bee dee da bu daa bu daa bee

    3 0 Отговор
    Някой сеща ли се за оная песен от 2000 - 2002?
    На това ми прилича тая новина
    Па може и вярно да
    Интересно ми е само нали разправят че сме носители на информация?
    Тук излиза въпрос носители на КАКВА информация става дума?
  • 37 Нло

    7 0 Отговор
    Остава да разберем извънземните,кой ги създал,после тях ,кой ги създал,после тях и т.н ,докато не кажете Господ Бог е създателя на всичко.
  • 38 гощо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пища Хуфангел":

    ТуЙ ли установи гледайки в огледалото таз сутрин?!?!