Отидете към основна версия

67 773 83

Този път Сузанита наистина прекали (СНИМКИ)

  • сузанита-
  • фотошоп-
  • снимки-
  • орхан мурад

Певицата прекали с обработката на снимките си

Сузанита направи огромна чистка в профила си в Инстаграм. Младата изпълнителка изтри всичките си снимки от социалната мрежа и започна наново да качва нови и изключително подбрани фотоси. Мнозина от последователите ѝ смятат, че е започнала да се срамува от старите грешки и това я подтикнало да вземе нещата в свои ръце и да се сбогува с провокативните и твърде разголени снимки.

Тийнейджърката обаче изобщо не си мисли подобно нещо и това показват новите ѝ ексцентрични фотоси. Този път в снимките си тя е заложила доста на фотошопа. С последната си публикация отново успя да разбуди духовете и негативните коментари заваляха в страницата ѝ. Напомпаните джуки на Сузанита продължават да са повод за възмущение на мнозина, най-вече заради крехката ѝ възраст от 15 години. Макар и непълнолетна певицата вече има редица корекции по тялото си - силикон, филъри, огромни татуировки и пр.

Освен огромните джуки, нейните приятели в социалната мрежа се възмутиха и на явната намеса на фотошопа, чрез който формите ѝ изглеждат нереалистични. Скандалната тийнейджърка е прекалила в преправянето на снимката и изтъняването на талията си. "Все едно няма талия, всеки момент ще се скърши", коментират нейни последователи.

Преди това пък пусна гола снимка, на която се вижда голям татус на гърба ѝ. Там ясно личи, че девойката е слаба, но не и толкова, че да се прекърши като клонче на младо дърво.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини