Отидете към основна версия

26 165 55

Транссексуалният Филип става фолк певица

  • транс-
  • транссексуален-
  • филип димитров-
  • анджелина-
  • фолк певица-
  • поп фолк-
  • чалга

Роденият като мъж Филип днес вече е Анджелина

Нова чалга звезда изгрява на поп фолк небосклона съвсем скоро. И това не е кой да е, а транссексуалният Филип Димитров, който днес вече е жена и се казва Анджелина, съобщава HotArena.

Дебютната песен на Анджелина излиза през месец май и ще се казва "Неустоима".

Информацията обяви самата Анджелина в мрежата. Бившето момче вече е записало парчето, а в следващите седмици ще заснеме и клип към нея. За видеото Анджи се допита до потребителите в мрежата. Все още не е ясна точната концепция на клипа, но 21-годишният транссексуален е категоричен, че ще е иновативно и различно. Въпреки новината мнозина не приеха тази инициатива сериозно, а хомофобските изблици удариха върха си. "Ти едвам говориш, представям си как ще пееш", "Побиват ме тръпки от теб, Фильо", "Няма да устоя да си отрежа ушите" са част от гневните реакции срещу Филип-Анджелина. Въпреки това Анджелина споделя, че не се вълнува от подобни коментари и отдавна е свикнала с тях.

"Не е нужно да можеш да пееш, за да станеш поп фолк изпълнителка, излъчването е важно и други неща", контрира бившият Филип. Не е ясно и коя продуцентската компания се е захванала с провокативната личност.

Роденият през 1998 г. в Кюстендил Филип започва да се захласва по момичешки дрехи още от малък. На 16 години решава, че ще превърне мечтата си в реалност. Първо си пуска дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му.

На 18 г. с позволението на семейството си Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца болки става истинско момиче. Днес тя няма нито един белег за предишния си живот. За мечтата му да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини