Отидете към основна версия

13 198 37

Чарлийз Терон призна, че отглежда сина си като момиче

  • чарлийз терон-
  • дете-
  • възпитание-
  • различен пол-
  • сън-
  • като момиче

Искам да се радвам на децата си и да ги обичам каквито са, заяви актрисата

Снимки: EPA/БГНЕС

Актрисата Чарлийз Терон потвърди, че отглежда 7-годишния си син Джаксън като момиче.

Чарлийз Терон потвърди, че отглежда първото си дете като момиче, макар то да е родено като момче.

Актрисата, носител на награда Оскар, обсъждаше половата идентичност на седемгодишния Джаксън, едно от двете ѝ осиновени деца, признавайки, че все още има моменти, в които мисли за нея като за момче.

"Да, мислех, че и тя е момче. Докато не ме погледна, когато беше на три години и каза: "Аз не съм момче!", разказва Терон пред в. Daily Mail.

“И ето така! Имам две красиви дъщери, които, както всеки родител, искам да защитя и искам да видя как разцъфтяват", казва още актрисата и допълва: "Те са родени такива, каквито са и неща като това, на кое място по света ще се озоват докато растат и къде ще открият себе си, както и какви искат да бъдат, са все неща, които не аз трябва да решавам. Моята отговорност като родител е да им се радвам, да ги обичам и да се грижа да имат всичко необходимо, за да станат каквито искат."

"Искам да се радвам на децата си и да ги обичам каквито са", споделя още тя.

Южноафриканската звезда прие Джаксън в дома си през 2012 г., а 3 години след това тя осинови и другата си дъщеря — Оугъст.

Чарлийз Терон разказва, че се е научила да не бъде конформист от своята майка. Докато е още дете Чарлийз става свидетел на това как майка ѝ застреляла баща ѝ, за да защити себе си и нея. Властите я признават за невинна, заради обстоятелствата, довели до инцидента. Така тя поема строителната компания на мъжа си и успява в рамките на пет години да превърне бизнеса в печеливш, измъквайки го от блатото на дълговете, в което се намирал.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини