Отидете към основна версия

12 301 19

Митака от "София ден и нощ" с жесток провал (ВИДЕО)

  • митака-
  • кристиан кирилов-
  • софия ден и нощ-
  • фолк певец-
  • песен-
  • джулия-
  • крикики-
  • музикален провал-
  • провал-
  • дебют

Мускулестият актьор бе удавен в  море от критики и подигравки след дебюта му като певец

Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от риалити сериала "София ден и нощ“, претърпя голям провал в опита си да пробие като певец. Мускулестият актьор реши да се пробва като фолк изпълнител, но не къде да е, а в най-голямата компания за чалга музика - "Пайнер“.

В понеделник се състоя премиерата на песента му "Ти си“, в която екранният Митко си партнира със своята любима в реалния живот – фолк певицата Джулия.

В парчето новоизлюпеният изпълнител първо се опитва да рапира, а след това и да пее, но с премодулиран глас, за да не звучи фалшиво. Въпреки положените усилия и старания, Кристиан не успя да спечели фенове с изпълнението си. Публиката единодушно и категорично показа, че риалити актьорът несъмнено е сбъркал попрището си.

Това стана ясно в коментарите към дебютното парче. Докато за красивата му половинка критики почти липсват, то това определено не може да се каже за мачото.

Интернет потребителите буквално попиляха изпълнението на Кристиан и удавиха певческите му амбиции. Унищожителните коментари се надигнаха с още по-голяма сила, заливайки прохождащия певец с подигравки и жлъч, след като някой написа: "Край… Щом и тоя стана певец, значи всеки може“.

Изглежда това изречение просто и ясно описа всеобщото мнение и фенове се развихриха:

"Ми нали е гадже на певица, човекът реши, че може да пее.. Що да не влезе и той в музиката, нея как я вкара бившият ѝ Фики“, пише един потребител.

"То любов, любов, ама ще ти развали кариерата с тоя глас Кирцата“, пише фен на Джулия.

"За актьор си топ, но за певец – не“; "Ей, Митко, я се връщай при майка ти в Свиленград да доиш козите!“; "Еми "София ден и нощ" свърши и трябва да се плащат сметките някак“; "На този бийт трябва да сменят Митака с Галин и всичко ще е ток“, коментира фен, а друг допълва с насмешка: "Джулия, другия път пробвай с Джорджано, май ще е по-добре“, пишат още потребителите на YouTube под клипа на дебютния провал на “Митака”.

"Според мен Митака и Джорджано ако направят дует ще стане мега хит“, смее се друг.

"Нормално да се пробва, с autotune кой не може“, "Излагация, не ми харесва. Крис не става за тази работа“; "Нещо не става. Допълвам, че текстът е много слаб“, гласят още от коментарите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини