Отидете към основна версия

19 708 28

Бившата на Антон Хекимян заби нож в сърцето му. Показа новия си любим

  • василена гръбчева-
  • репортер-
  • антон хекимян-
  • нова любов-
  • бивше гадже-
  • неврохирург-
  • д-р асен цеков

Василена се запознала с новия си приятел по време на работа

Василена Гръбчева заби нож в сърцето на бившия си приятел Антон Хекимян, с когото доскоро бяха една от най-обсъжданите двойки. Не много дълго след раздялата им, репортерката отново открила любовта.

Василена, за която се носеше слух, че е изпаднала в тежка депресия след раздялата с Хекимян, показа в ефир новия мъж до себе си.

По време на гостуването си при Гала, в "На кафе" тя разказа, че е срещнала любовта в лицето на неврохирурга д-р Асен Цеков, когато отишла да прави репортаж за негова благотворителна инициатива.

По време на разговора Василена показа различни свои снимки - лични и професионални, като на една от тях репортерката сияе от щастие в компанията на симпатичен мъж.

"Това е Асен Цеков, избран за млад лекар на годината и моторист. Той е човекът до мен. Отидох един ден да правя материал за благотворителна кауза и го срещнах на бензиностанция. Видяхме се по работа, а две седмици по-късно вече живеехме заедно", сподели с откровен и развълнуван тон Гръбчева. И добави:

"Той твърди, че като ме видял, бил сигурен, че съм неговата жена. Не ми се е случвало нещо подобно. След две седмици заживяхме заедно и сега живеем заедно... Дали имаме планове? Всичко зависи от него, аз какво да направя."

След като бе пределно откровена за любовта, Василена призна също, че има желание в най-скоро време да изкара и книжка за мотор - вероятно за да прави компания на новата си половинка.

"Имам желание да изкарам книжка и аз да карам мотор, макар че той не е съгласен. Помагам му в кампанията, помагаме на хора, на социално слаби семейства, ходим при деца в Роман. Той е неврохирург, той спасява живот, моята работа не е толкова отговорна.

Василена разказа, че преди е смятала работата си за много натоварваща, но откакто е с него, се успокоява, че той спасява животи и нейната не е чак толкова стресираща.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.

Свързани новини