Отидете към основна версия

31 613 48

Преслава си оперирала носа заради грозни обиди от Павел

  • преслава-
  • операция нос-
  • павел лазаров-
  • обиди

Бизнесменът обожавал да я бъзика на тема външен вид

Оказа се, че звездата на „Пайнер“ Преслава е легнала под ножа за корекция на носа, не защото тя не си го е харесвала, а защото любимият ѝ Павел е спуквал от подигравки острия връх на обонятелния ѝ орган. Близки до певицата разкриват, че Павел бил от онези хора, които много обичали да изтъкават слабите места и недостатъците на другите. Понеже Преслава му била най-близка, често се случвало тя да бъде обект на критиките му. Бизнесменът обожавал да я бъзика на тема външен вид, като не пропуснал да изкоментира и доскорошния ѝ нос, като не го наричал с органичното му наименование, а с думата „клюн“, пише "Блиц".

Тъй като Преслава била доста влюбена в Лазаров, тя вземала предвид забележките му относно визията си много присърце. Най-много се страхувала да не я зареже заради по-красива и по-сексапилна жена от нея, каквато практика имал преди да се залюбят и да имат общо дете.Затова певицата предприела крути мерки за разкрасяване и бързо тръгнала към Турция да си смалява носа. След разкрасителната процедура певицата отнесе куп критики от феновете си, тъй като те харесваха в нея най-вече това, че е естествена. Почитателите ѝ недоумяваха защо се е наложило да си прави корекции, без да има особена нужда от това.

Освен че изпълнителката на „Водка с утеха“ трудно се справи с хейта, два от профилите ѝ в Инстаграм бяха блокирани, единият от които с над 400 000 последователи. Тези дни Преслава не е обект на хапливи коментари и успя да си възвърне профила. Сияеща от щастие поради тези обстоятелства, тя дори се осмели да покаже за първи път дъщеря си Паола, без да скрива лицето ѝ.

Известно е, че по време на бременността брюнетката не е спирала да се движи и да катери с големия корем баири, именно за да не надебелее прекалено много. Отново поради страх Павел да не спре да я харесва. Неслучайно много скоро след раждането, тя възвърна предишните си килограми скорострелно.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 27 гласа.

Свързани новини