Отидете към основна версия

18 911 32

Софка си взе всичко от Гринго след развода

  • фолк певица-
  • софи маринова-
  • развод-
  • гринго-
  • тодор давидов-
  • реслава-
  • фолк певица-
  • подаръци-
  • теленце-
  • агънце-
  • яренце

Певицата дори прибрала даровете от кумата Преслава - теленце, агънце и яренце

Софи Маринова си взе всичко от Гринго след развода. Певицата не остави и стотинка на бившия си мъж, с когото успя да изкара по-малко от половин година, преди да го напусне, пише в. "България днес".

Изпълнителката взела всички подаръци, които е правила на мачото, както и сватбените дарове. Дори малките животни дарени от кумовете Павел и Преслава — теленце, агънце и яренце, били взети от певицата и оставени в дома ѝ в Етрополе.

След развода Софи настояла животните да останат при нея, тъй като се привързала към тях. Още от самото начало Гринго искал да ги заколят, но изпълнителката била твърдо против и с часове го разубеждавала. Към днешна дата тя вече няма да се тревожи дали ще станат на кебап.

Софи настояла още Гринго да ѝ върне всички скъпи подаръци. Мачото се изнесъл от жилището им в София и къщата в Етрополе и се върнал в бащиния си дом в Айтос.

По време на цялата им връзка Софи издържаше по-младия си любим, като дори му даваше джобни пари.

Ето защо, след финализирането на развода, бившият затворник успял да задържи единствено колата си — Mercedes за 150 бона, защото се водела на негово име.

Все пак двамата се скарали за автомобила в съда, тъй като Гринго дълги години събирал пари за скъпото возило, но в крайна сметка, по-голямата част от парите дала Софи, за да може съпругът ѝ да го вземе веднага. Въпреки солидното финансово рамо, което певицата ударила за скъпата покупка, тя останала при мачото, защото неговото име било вписано в документите за собственост.

След развода, Гринго се покри в дома си в Айтос, изчаквайки всичко около скандалната им раздяла да отшуми.

Твърди се, че причина за раздялата им бил лютият характер на айтозлията, който системно тормозел Маринова. Чашата преляла, когато последният им семеен скандал прераснал във физическа разпра и ръката на певицата била счупена. Ден след инцидента Маринова подала молба за развод в съда в Етрополе.

След като новината за раздялата им се разчу, родните таблоиди започнаха да публикуват най-различни версии за случилото се и да нищят отношенията помежду им.

Няколко дни по-късно, Софи кратко и ясно сложи край на всички тези спекулации като заяви пред вестник "Монотор": „Да, развеждам се“ и потвърди, че с Гринго вече не живеят под един покрив.

Фолк изпълнителката и Тодор Давидов – Гринго се венчаха в началото на годината, като вдигнаха две сватби.

Искрата между Софи Маринова и Тодор Давидов пламна през 2015 г., като започнаха да кроят планове за семейство, година след началото на връзката им. Плановете им рухнаха, когато любимият на певицата бе арестуван по обвинение в рекет на айтовски бизнесмен. Той се призна за виновен и беше осъден на 10 месеца затвор и парична глоба.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 20 гласа.

Свързани новини