Отидете към основна версия

16 600 177

Какво мразят мъжете по време на секс?

  • секс навици-
  • хигиена-
  • мразят

Липсата на ентусиазъм е посочена като най-отблъскваща

Снимка: Shutterstock

Какво може да отблъсква мъжете в леглото? След като наскоро установи какво дразни жените, допитване, направено от Daily Star, дава отговор и на този въпрос.

Липса на ентусиазъм или лоша хигиена – определено се намират женски привички, които мъжете не могат да понасят по време на секс.

Допитването сред 2200 читатели на изданието показва, че ако дамата нехае за сексуалните мераци на партньора си, вероятността да го подразни е най-голяма, пише struma.bg. Липсата на ентусиазъм е посочена като най-отблъскваща от 43% от анкетираните мъже.

Лошата хигиена е втората най-дразнеща привичка на жените, която отблъсква 30% от мъжете. За 14% от представителите на силния пол най-неприятно е неподдържаното срамно окосмяване.

Макар и в не толкова голяма степен другите привички на дамите, които мъжете трудно понасят по време на секс, са приканването да побързат (7%) и зяпането в смартфона (6%).

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.

Свързани новини

  • Какво мразят жените по време на секс?

    Питали ли сте се какво отблъсква жените в леглото? Проучване, направено от Daily Star, дава отговор на този въпрос. Лоша хигиена или липса на маниери ...
    02.04.2019
    29 584
    68