Отидете към основна версия

14 287 30

Златка и Миро се разделиха окончателно

  • мирослав-
  • златка димитрова-
  • черната златка-
  • раздяла-
  • син-
  • плеймейтка

Според запознати двамата не са двойка от поне 2 месеца

Една от най-известните плеймейтки и модели Златка Димитрова и бащата на сина ѝ Миро –Мирослав, се разделиха окончателно, пише в. „България Днес“.

От нейните профили в социалните мрежи се вижда, че тя е в родния си град Бургас и пуска сторита и снимки само с детето, или такива от работата си като модел и от фитнеса, където тренира усилено. Снимки на бившата ѝ половинка обаче, няма. На запитвания на почитатели за личния си живот тя веднага отказва коментар, но според запознати двамата с Миро не са двойка от поне 2 месеца.

Иначе Миро и Златка бяха заедно от 7 години. Дълго време тя бе обвинявана, че е разбила семейството му, но той все е казвал, че проблемите в брака му са настъпили преди нейната поява. Двамата изживяха доста изпитания като двойка, най-голямото беше загубата на първото им дете в седмия месец.

Тогава Златка призна, че трудно се е възстановила от драмата, но любовта на приятеля ѝ е дала сили да продължи. Тогава тя си мислела, че или това ще ги раздели, или ще ги сплоти. В крайна сметка Миро не само че не я оставя, но ѝ е плътно до нея.

Преди три години се роди синът им Миро. Двамата казваха, че неговата поява ги е сближила още повече. Тогава Мирослав ѝ подари нов джип и започнаха да кроят планове за второ детенце – момиченце, но това така и не се случи.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.

Свързани новини