Last news in Fakti

21 Септември, 2019 18:53 4 929 11

Черната Златка вече не крие гаджето си

  • черната златка-
  • не крие-
  • гадже-
  • фитнес инструктур-
  • златка димитрова-
  • кирил танев

Те са двойка от няколко месеца

Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, вече не крие новият мъж до себе си – фитнес инструктора Кирил Танев, пише таблоидът "Уикенд".

Те са двойка от няколко месеца, след като плеймейтката се раздели за втори път с бащата на детето си – Мирослав Недев.

Доскоро Димитрова криеше упорито актуалното си гадже, но вече не се притеснява да го показва. Тя се дразни, че някои нейни приятелки иронизират професията му. „Какво като е фитнес инструктор и няма милиони? Той е добър човек и ме уважава. А досега уж имах връзка с богат човек, който даже не плаща дължимите пари за детето”, отсича брюнетката.

Атлетичната дама и приятелят ѝ си позволиха кратка романтична почивка в италианската модна столица Милано, но вече се завърнаха на родна територия и отново са в Бургас. От доста време Златка живее в морския град и все по-рядко се завърта в столицата.

Плеймейтката и мускулестият треньор се запознали във фитнес залата и първоначално споделяли само общата си страст към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка вече била разделена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал точно неин тип. Той също има дете от предишна връзка, което е горе-долу на същата възраст като малкия Миро.

Димитрова не може да спре да хвали приятеля си и твърди, че на него дължи стегнатата си фигура. Той изготвил за нея фитнес програма и всеки ден я мотивирал да посещава залата и да тренира усилено. Брюнетката се опитва да прави реклама на Танев, като се кълне, че той е един от най-добрите специалисти в своята област.

Близки до Златка твърдят, че напоследък тя се е вманиачила по бодибилдинга. Тя е напомпала мускули като на културист и е оформила мощни бедра. Бургазлийката коментира, че винаги е била спортна натура, но манията ѝ по вдигането на големи тежести се разпалила след раждането на сина ѝ, когато искала на всяка цена да свали натрупаните килограми и да изглежда перфектно без грам мазнина по тялото си.

Плеймейтката и настоящ фитнес модел редовно публикува свои снимки в социалната мрежа, за да се похвали с атлетичната си фигура, но с това предизвиква не само комплименти, а и отрицателни реакции. Мнозина я упрекват, че е заприличала на мъж, но тя е категорична, че много се харесва и даже е готова да помогне на други дами да постигнат нейните резултати.

Златка има намерение да се преквалифицира в инструктор и да превърне хобито си в професия.

Преди да се залюби с фитнес инструктора Кирил, Димитрова имаше дълга и противоречива връзка с Мирослав Недев – бащата на сина ѝ. Те многократно се събираха и разделяха, но изглежда, че последната им разлъка е окончателна. Въпреки многобройните им опити да продължат житейския си път заедно, те не успяха да възродят любовта си.

Днес казвам довиждане на още едно вълшебно лято. От дете ми е любима една приказка, в която се казваше, че щастието може да се крие просто в едно клонче. Вече толкова години аз вярвам в това. Може да не съм изкарала лятото на частна яхта, но имах необятен плаж. Може да не съм спала в 5-звезден хотел, но бях в каравана, от която всяка нощ виждах звездите. Може да не съм имала много хора край себе си, но оставях стъпки по пясъка с най-скъпите ми - моят малък Миро, семейството, любими приятели. Изпращам те, вълшебно лято, със сърце пълно с любов. Благодаря ти, че ми даде толкова слънце, усмивки и вълни, че не забелязах бурите. Ще те помня! И ще те чакам отново! 🌶🦋🌶🤗🙌🏻💫

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on Sep 13, 2019 at 9:56am PDT

Първата сериозна криза между бившите влюбени настъпи миналото лято, когато Златка се впусна в авантюра с бургаския плейбой Галин Гочев. После обаче съжали за постъпката си и се върна при Миро, ала семейната им идилия не продължи дълго. Сега бургазлийката е категорична, че никога няма да се събере с бащата на детето си, пише вестник "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    6 0 Отговор
    Представям си учителката пита детето и: За какво мечтаеш? И тя отговаря: Да разделя с мъжа си повече пъти от мама и тати.
  • 2 Behemoth

    3 2 Отговор
    Алах Акбар!
  • 3 Каквито героите....!

    2 1 Отговор
    Такива и повечето потребители...!
  • 4 месара

    12 0 Отговор
    тая ли е умната и красивата дето "знае" столицата на румъния и австрия 🤣🤣🤣
  • 5 Остър х.й

    12 0 Отговор
    Седнала Златка на мойта п@тк@ да си подруса пу*к@та ***@ !!!
  • 6 Zorro

    8 0 Отговор
    А какво става с Багата той какъв и се явява
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 toyota

    8 0 Отговор
    За тоя и предишния ок, ясно. Кой е следващия?
  • 9 toyota

    2 0 Отговор
    За тоя и предишния ок, ясно. Кой е следващия?
  • 10 Г.З.

    1 0 Отговор
    Някой ги следи .Да си известна е тежко.Но си публикуват снимките лесно,папараци заради тях едва ли шетат,освен на готово журналисти инстасбук кибици,анализатори.
  • 11 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    златка е харесвам готина е
    ама няма вкус за мъже
    този фитнес инструктор е лопуш