Отидете към основна версия

12 790 18

Емили Ратайковски провокира с голи СНИМКИ и небръснати мишници (ВИДЕО)

  • модел-
  • жени-
  • снимки-
  • феминизъм-
  • емили ратайковски

Моделът е сред популярните феминистки, които обаче, не парадират постоянно с послания

Снимки: shutterstock

В днешно време няма нищо по-лесно от това да направиш скандал в социалните мрежи. Достатъчно е да качиш разголена снимка или да напишеш коментар под нечия публикация. Въпреки това, на сексапилната Емили Ратайковски всъщност никак не ѝ е лесно с това. Причината е, че почти всички нейни снимки са еднакво провокативни.

Последната провокация на сексапилния модел дойде под формата на снимки, на които тя е обула само в изрязани леопардови бикини. 28-годишната манекенка, която изглежда си пада по леопардовия десен, позира топлес, прикривайки бюста си с ръка.

Многократно тя е заявявала своята позиция като феминистка и убеждението, че жената има правото да реши как да изглежда и защо.

И в този дух само преди месец Ратайковски застана твърдо зад убежденията си, позирайки гола. Звездата отново разбуни духовете, снимайки се с косми под мишниците.

Ратайковски е една от популярните феминистки, които не парадират постоянно с послания, а просто напомня на феновете си постоянно, че женската сексуалност е силна и вдъхновяваща.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.

Свързани новини