Отидете към основна версия

4 940 11

Черната Златка вече не крие гаджето си

  • черната златка-
  • не крие-
  • гадже-
  • фитнес инструктур-
  • златка димитрова-
  • кирил танев

Те са двойка от няколко месеца

Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, вече не крие новият мъж до себе си – фитнес инструктора Кирил Танев, пише таблоидът "Уикенд".

Те са двойка от няколко месеца, след като плеймейтката се раздели за втори път с бащата на детето си – Мирослав Недев.

Доскоро Димитрова криеше упорито актуалното си гадже, но вече не се притеснява да го показва. Тя се дразни, че някои нейни приятелки иронизират професията му. „Какво като е фитнес инструктор и няма милиони? Той е добър човек и ме уважава. А досега уж имах връзка с богат човек, който даже не плаща дължимите пари за детето”, отсича брюнетката.

Атлетичната дама и приятелят ѝ си позволиха кратка романтична почивка в италианската модна столица Милано, но вече се завърнаха на родна територия и отново са в Бургас. От доста време Златка живее в морския град и все по-рядко се завърта в столицата.

Плеймейтката и мускулестият треньор се запознали във фитнес залата и първоначално споделяли само общата си страст към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка вече била разделена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал точно неин тип. Той също има дете от предишна връзка, което е горе-долу на същата възраст като малкия Миро.

Димитрова не може да спре да хвали приятеля си и твърди, че на него дължи стегнатата си фигура. Той изготвил за нея фитнес програма и всеки ден я мотивирал да посещава залата и да тренира усилено. Брюнетката се опитва да прави реклама на Танев, като се кълне, че той е един от най-добрите специалисти в своята област.

Първата сериозна криза между бившите влюбени настъпи миналото лято, когато Златка се впусна в авантюра с бургаския плейбой Галин Гочев. После обаче съжали за постъпката си и се върна при Миро, ала семейната им идилия не продължи дълго. Сега бургазлийката е категорична, че никога няма да се събере с бащата на детето си, пише вестник "Уикенд".

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.

Свързани новини