Отидете към основна версия

15 225 11

Голямата любов на Антон Хекимян е бременна

  • голяма любов-
  • антон хекимян-
  • бременна-
  • василена гръбчева-
  • репортерка

Въпреки, че блондинката все още не е обявила новината публично, всички в телевизията вече знаели за предстоящото щастливо събитие

Последната голяма любов на Антоня Хекимян - колежката му Василена Гръбчева, очаква първото си дете, твърдят родните таблоиди.

Още с първата си поява в ефир този сезон, Василена изненада с нехарактерна за нея широка рокля, чиято цел беше да прикрие корема ѝ.

Журналистката отразяваше празниците по случай Съединението на България в Пловдив.

Тъй като репортажът беше динамичен, в определени моменти можеше да се види, че Гръбчева е поне в 4-я месец. Освен това, на снимките ѝ от лятото се вижда, че само пред нея на масата няма чаши с алкохол или бутилки. Според слуховете, причината за това е именно бременността ѝ.

Въпреки, че блондинката все още не е обявила новината публично, всички нейни колеги вече знаели. Мълвата стигнала и до конкурентната bTV, където работи бившият ѝ любим Антон Хекимян. Той не изкоментирал вестта, но видимо не му станало приятно.

Въпреки, че с Василена се разделиха цивилизовано в началото на 2018 година, той трудно преглътна факта, че тя толкова бързо го прежали и намери негов заместник.

Новата любов на репортерката е неврохирурга Асен Цеков, с когото се запознали на работа. Гръбчела снимала репортаж за негова благотворителна инициатива.

Искрата между тях пламнала бързо и не след дълго двамата заживели заедно. Сега, след по-малко от година заедно, те очакват и първото си дете.

В същото време 35-годишният Хекимян вече 2 години е сам и търси любовта без успех. Тв водещият живее сам в софийския си апартамент, а от време на време на гости идва майка му Златка, пише вестник "Ретро".

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 25 гласа.

Свързани новини