Отидете към основна версия

6 264 18

МЕГЗ пуска ново риалити (ВИДЕО)

  • megz-
  • мегз-
  • риалити-
  • шоу-
  • предаване-
  • нова телевизия-
  • инстаграм

Новото предаване ще се казва TopQueen

Миглена Каканашева най-после разкри кой е най-новият ѝ проект, който стартира на есен. Проектът се казва TopQueen. Излежда е нещо като обновена и подобрена версия на предишното ѝ интернет риалити “Кралицата на инстаграм”. Запознати твърдят, че хитрата Мегз се е възползвала от липсата на BIG BROTHER в ефира и е успяла да си спечели финансиране за втори проект от Нова Телевизия. TopQueen вече има собствен профил в Инстаграм, в който Каканашева публикува кратко видео, с което загатва за същността на проекта.

И разбира се шушуканията по темата веднага започнаха. Изглежда Нова са останали доволни от предните проекти на МЕГЗ и този път са инвестирали доста повече в проект с популярни лица. Тази година няма Биг Брадър и МЕГЗ видяла златна възможност в липсата на популярни лица на екран и веднага набутала своята идея. Засега е обявено, че риалити шоуто ще се излъчва в интернет, предстои да разберем дали то ще бъде излъчено на малкия екран.

Злите езици говорят как Каканашева шашнала продуцентите си със специално разработена стратегия, с която да съберат армия от актуални, млади интернет сензации с много последователи и по този начин да осъществят пълен монопол над социалните мрежи.

Припомняме, че самата МЕГЗ създаде и използва същия подход в модния си бизнес години наред и се превърна в един от най-разпознаваемите модни брандове у нас. Сега дизайнерката умело продава този пакет и на телевизията. Във видеото на МЕГЗ се виждат лицата на популярни моделки, влогърки и блогърки всяка със стотици хиляди последователи. За изумление на публиката във видеото се вижда и снимка на Нора Недкова.

Плеймейтката не е от Ангелите на МЕГЗ и мнозина се учудиха какво прави там изобщо. Това, обаче, само още повече подклажда любопитството и всеки се кани да гледа и да види какви ще ги сътвори Мис Плеймейт този път.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.

Свързани новини

  • 400 бона за новото шоу на Мегз по Нова ТВ

    Следващата седмица започва най-новото риалити на дизайнерката Мегз. Проектът се казва TopQueen и ще приюти в една къща някои от най-популярните инфлуе ...
    13.10.2019
    23 870
    82
  • "Улица Сезам" се завръща

    Детската програма „Улица Сезам“ ще получи нов сезон, съобщи Dark Horizon. Правата над поредицата са придобити от платформата HBO Mаx. В ...
    13.10.2019
    2 655
    1