Отидете към основна версия

33 103 21

Скандална звезда издаде, че е Пилето в "Маскираният певец"

  • маскираният певец-
  • пилето-
  • звезда-
  • катастрофа-
  • дивна-
  • певица

Една от уликите, които тази знаменитост даде, ясно разкри кое всъщност е Пилето

"Маскираният певец" безспорно е най-мистериозното риалити в родния ефир в момента. Самоличностите на участниците се пазят в пълна тайна, а договор ги задължава да се крият дори и от семействата си. Всяка седмица те излизат на сцената и пеят избрана от тях песен, както и дават улики за самоличността си, които панелистите Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева се мъчат да разкодират.

Няколко от маските вече паднаха. За останалите се появиха доста имена като предположения, че се крият зад ефектните костюми. След като стана ясно, че зад маската на принцесата се крие със сигурност фолк певицата Алисия, сега се разкри и още едно сигурно име в отбора на тайните участници, като има и солидни доказателства за това.

На последното живо предаване Пилето даде много конкретна улика за себе си. То заяви, че за за добро или лошо числото 12 е променило живота му. Именно това на 100% показа, че зад яйчената черупка стои Дивна.

Дивна стана популярна едва на 12 години. Тогава участва в "Пей с мен", където Миро я избира за своя дуетна половинка и двамата печелят формата. На 12 март 2018 г. пък Дивна претърпя много тежка катастрофа с приятелката си - моделът Кристин Илиева. Певицата се отърва с леки наранявания, но не така се стекоха обстоятелствата за нейната дружка, която продължава да се бори за пълноценен живот.

Безспорно най-интересният образ е този на Розата. Предполага се, че зад нейната маска се крие певицата Роберта. Друг любим образ е този на Гарвана, а предположенията са, че това е малката Крисия Тодорова.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 47 гласа.

Свързани новини

  • 15 бона глоба надвисна над Алисия

    Поп фолк певицата Алисия може да отнесе сериозна глоба от 15 бона от мистериозното певческо шоу на Нова "Маскираният певец". Почти 100% е ...
    18.10.2019
    8 267
    8