Отидете към основна версия

63 744 86

Богатият индиец със златното Lamborghini лети по българските пътища с 250 км/ч

  • lamborghini-
  • индиец-
  • луксозен автомобил-
  • златна кола-
  • йожеш радж-
  • дийпак радж

Златната кола разбуни духовете още в началото на 2018 г., когато собственикът ѝ се хвалеше с придобивката си в социалните мрежи

Във Facebook е качено видео на автомобил, движещ се с 250 км/час по Околовръстното в София. То е собтвеност на богатия индиец Йожеш Радж, който сам се хвали как фучи по родните пътища с едно от лъскавите си возила - златно Lamborghini .

Кадрите възмутиха мрежата и много хора се попитаха къде са органите на реда и защо толерират богаташа и наглото му поведение.

Във Facebook профила му пише, че е роден в Дубай, но е завършил училище в Ню Делхи, Индия. У нас се е образовал във Висше Училище по Мениджмънт, София, а после и в Нов български университет.

Брат му се казва Дийпак Радж, който от три години живее в България и има автопарк за няколко милиона в евро. Двмата са големи почитатели на луксозни стоки, като профилите им в социалната мрежа са пълни със снимки с лъскави коли и други глезотийки, пише сайтът Лупа.бг.

Дийпак има няколко фирми с предмет на дейност търговия, туристически услуги, ресторантьорство, хотелиерство, транспорт, недвижими имоти, реклама, създаване на интернет сайтове и др., показа проверка в търговския регистър. Брат му Йожеш не фигурира никъде и най-вероятно се води безработен, но само една от колите му струва 300 000 лева.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 61 гласа.

Свързани новини