Отидете към основна версия

6 472 43

Борисов и Цветанов „цъфнаха“ върху кола

  • борисов-
  • цветанов-
  • цъфнаха-
  • кола

Заклет привърженик на управляващата партия е поставил на предния капак на Фолксвагена си рамо до рамо премиера Бойко Борисов и вътрешния министър Цветан Цветанов. Над ликовете им пък се извисява партийното знаме на ГЕРБ. Лидерът на младежката структура в Кърджали Веселина Юрукова вече е разпространила снимката в социалната мрежа Фейсбук. Кой е автор на нестандартната идея все още не се знае. Юрукова е забелязала автомобила пред комплекс „Резиденция“ край Кърджали, съобщи "Нов живот".

„Не го познавам собственика на автомобила. Няколко пъти го виждам по улиците. Следващия път ще го издиря“, споделя пред „Нов живот“ младата лидерка.

Отзивите в социалната мрежа са противоречиви. Активисти на ГЕРБ се хвалят, че Борисов и Цветанов са обичани от хората. Опозиционери намират идеята на ентусиаста като евтин пиар. Юрукова също се е натъкнала на различни мнения след като е поставила снимката във Фейсбук. При всеки случай обаче са емоционални, смята тя.

Фолксвагенът в Кърджали не е първият автомобил с лика на Бойко Борисов. Преди месец същата идея бе осъществена от русенец върху собствения му Опел.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини