Отидете към основна версия

8 512 15

Разгневени Меган и Хари се заканиха да съдят... (СНИМКИ)

  • меган маркъл-
  • кралски забрани-
  • принц хари-
  • канада-
  • британско кралско семейство-
  • благороднически титли-
  • херцози на съсекс

Папараци изловиха херцогинята и сина ѝ на семейна разходка в парка

Херцогът и херцогинята на Съсекс отправиха поредното предупреждение към медиите, след появата на папарашките снимки от разходката на Меган в канадски парк.

Юристи твърдят, че снимките на херцогинята, която е излязла на разходка с кучетата си и сина си, са направени от фотографи, които са я дебнели, скрити в храстите. Тъй като съпругата на принц Хари не е дала съгласието си за заснемането на кадрите, то действията на папараците са явен тормоз.

От своя страна Хари и Меган са заявили, че са готови да предприемат правни действия и да повдигнат обвинения в тормоз и посегателство над личния им живот в съда.

Според експерти, думите на двойката са провокирани от безпокойството им, че край домът им на остров Ванкувър, Британска Колумбия, се навъртат твърде много папараци.

Според адвокатите е имало и опити да се снима вътре в дома на кралската двойка, като за целта фотографите са използвали обективи с дълъг обсег.

В началото на седмицата стана ясно, че принц Хари е стегнал куфарите и е отлетял от Великобритания за Канада, където се намират съпругата му Меган Маркъл и синът Арчи.

Любопитното е, че във Великобритания е забранено членовете на кралското семейство да бъдат снимани в подобни небрежна обстановка.

От папарашките снимки се вижда, че Меган е облечена спортно - с клин, ботуши и шапка, а както е видно от снимките, времето в Канада е доста студено.

Точно с тази си постъпка Меган за първи път разби на пух и прах кралските традиции, а това се случва малко след като с Хари обявиха, че се отказват от „кралските си задължения, за да бъдат финансово независими“.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.

Свързани новини