Last news in Fakti

21 Януари, 2020 09:21 5 378 11

Какъв имот си избра Меган Маркъл в Канада

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • канада-
  • къща

Цената на къщата е 25 млн. USD

Предполагаемата бъдеща резиденция на екс кралските особи Хари и Меган се намира в Китсилано – един от най-престижните райони на Западен Ванкувър. Това тихо кътче е любимо място на милионерите. Известно е сред тях като „Златната миля”. В момента там е най-подходящото време за покупка на луксозен имот, тъй като след въвеждането на новите данъци цените спаднаха със 16%.

В конкретния случай с Меган става дума за имение, което е построено преди 108 години и е с разгъната застроена площ от 641 кв.м. На четирите етажа са разположени 6 спални и 5 бани. Сградата се намира на възвишение на брега, а от прозорците се разкрива невероятна гледка към океана. Особено внимание се отделя на конфиденциалността – ключов момент за бегълците от кралското семейство. Те ще бъдат на спокойствие зад 20 фунта висока плътна ограда.

„Меган прояви интерес към това прекрасно имение. Това ще е отлично място за нея, Хари и Арчи. Районът е известен като пристанище за заможни хора и е с реноме на изключително дружелюбно място. Уверен съм, че те биха били много щастливи там”, казва брокерът от агенцията, която предлага имота.

Преди да напуснат Великобритания Меган и Хари живяха в резиденцията Фрогмън Хаус. Реновирането ѝ струваше на кралското семейство 2.8 млн. EUR и сега източници на The Sun споделят, че кралицата е бясна за направените разходи. Вече е ясно, че двойката не възнамерява да се връща в имението, а персоналът е уволнен.

Какъв имот си избра Меган Маркъл в Канада

Какъв имот си избра Меган Маркъл в Канада

Какъв имот си избра Меган Маркъл в Канада

Какъв имот си избра Меган Маркъл в Канада

Какъв имот си избра Меган Маркъл в Канада

Какъв имот си избра Меган Маркъл в Канада

Какъв имот си избра Меган Маркъл в Канада

Какъв имот си избра Меган Маркъл в Канада


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 АМАН

    44 0 Отговор
    Стига с тия, бе! Какви ни се падат, че да пълним медиите с тях? Да си живеят както им е кеф, те поне очевидно могат да си го позволят. Ние да му мислим, че живеем в един пълен абсурд, но вместо да се опитваме да станем народ и да променим това, търкаме билетчета и стискаме палци на разни мегъновци при тях всичко да е наред!
  • 3 Бачо Киро

    32 0 Отговор
    Много ми беше важно да знам, че се притеснявах, да не да живеят в някое влажно мазе в Канада и да зъзнат ... Много ясно, че ще си купят нещо свястно, не е като да са бедни, понеже наритали кралицата в ъгъла ...
    Колкото до конфиденциалността, каква ограда бе шматки, който иска ще си седи в залива на лодка и ще си снима, идиоти ...
  • 4 Тома Неверни

    5 1 Отговор
    "Зеления път" се казва.

    Коментиран от #9

  • 5 Тролл2

    6 1 Отговор
    В беге се усеща зле от към пари и имотите няма кой да ги купува. Лично впечатление. Ресторантите, които зареждам, вече не купуват жкакто преди Н Г.
  • 6 ЪЪЪ

    3 0 Отговор
    Имаме тук един Кобург който е в родствена връзка с кралицата. Това е причината. Но напоследък нещо се случва и там.
  • 7 бай Шиле

    5 2 Отговор
    Продавам панелна гарсониера в Люлин 6 / 39 м3,усвоен балкон,ламинат/.Може замяна за романтична къщичка в Канада. 1% притежава 90% от активите в света. А БЕ ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В ТОЗИ СВЯТ!
  • 8 А лошо

    4 3 Отговор
    Жал ме е за "рижко". Изглежда готин пич а се наигра с тази лоша жена. Майната и че е чернокожа ами и не е добър човек.
  • 9 куку руку ку

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тома Неверни":

    "Зеленият път" не е ли името на площадката за излитане и кацане с метли?
  • 10 зара

    1 0 Отговор
    и аз харсвам рижото момче, прилича на баща си,на истинския,не на бозавия чарлз
    жалко ,че тая фалшива хамериканка го подлъга, ама и откакто ментето му баща чарлз си призна, че не е негов син . ..стана му тясно в двореца дали пък няма да ги убият, както убиха даяна...мноого са отмъстителни в тая рода
  • 11 Гост

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Те ще бъдат на спокойствие зад 20 фунта висока плътна ограда.
    ....От кога височината на нещо/ оградата в случая/се мери в единици за тегло????