Отидете към основна версия

5 423 13

Принц Хари с изненадващ ход (СНИМКИ)

  • принц хари-
  • оплешивяване-
  • коса-
  • присаждане на коса-
  • мегън маркъл

Специалист смята, че Мегън Маркъл може да е била причината за неговото решение

Снимки: EPA/БГНЕС

Принц Хари е започнал бързо да губи косата си след сватбата. През последната година плешивото петно на темето му е удвоило размера си, споделя наблюденията си един от водещите трихолози в Обединеното кралство.

Според д-р Асим Шахмалак Хари, оплешивява със същата скорост като брат си - принц Уилям.

Хирургът, специалист по присаждане на коса, твърди, че изтънялата коса на главата му драстично се е увеличила след като херцогът на Съсекс трябваше да се научи да жонглира с кралските си задължения и бащинство.

За да прикрие този семеен недостатък, съпругът на Меган Маркъл е потърсил професионална помощ, пише британският вестник Sun.

Изданието твърди, че 35-годишният херцог на Съсекс си е присадил коса в престижната лондонска клиника Philip Kingsley Trichological Clinic. Според източници на вестника, това се е случило в края на 2019 г. и посещението на Хари в клиниката предизвикало истински фурор.

Експерт твърди, че косата на принца е започнала да пада двойно повече след сватбата му с Мегън Маркъл през май 2018 г. А след раждането на сина им Арчи, скоростта на оплешивяване е станала още по-голяма.

„Стресът е фактор за загубата на коса, така че съчетаването на кралските му задължения с брака и бащинството, могат да са причините, поради които косата му оредява видимо в горната част на скалпа", обяснява специалистът и допълва, че загубата на коса е отличителна черта на цялото семейство, така че, гените също играят голяма роля за бързото оплешивяване на Хари.

От началото на тази година обаче, принцът може да се похвали с доста повече коса по главата си.

Специалистът Азим Шахмалак смята, че Хари може да е прибягнал до интервенцията заради жена си.

„Тя беше холивудска актриса и знае колко е важно да изглеждаш добре. Много мои клиенти се подлагат на процедурата под натиска на приятелките си, които не искат да излизат с плешиви мъже”, споделя той пред Sun.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини