Отидете към основна версия

10 700 29

51-годишната Дженифър Анистън е по-гореща от всякога (СНИМКИ)

  • дженифър анистън-
  • 51 години-
  • рожден ден-
  • интервю-
  • подарък-
  • семейство-
  • живот

Най-хубавият подарък, който получи, бе последният брой на сп. Interview

Снимки: EPA/БГНЕС

Дженифър Анистън винаги е изглеждала добре. Красивата холивудска актриса знае как да подчертае естествената си красота, без значение от възрастта.

Трудно е да се повярва, но звездата от хитовия сериал "Приятели" навърши 51 години.

В чест на рожденния ѝ ден списание Interview Magazine я покани за интервю, по време на което, въпросите бяха задавани от нейната приятелка и колежка Сандра Бълок.

Aктрисата е била наясно, че ще краси корицата на новия брой на изданието, но далеч не е подозирала, че то ще излезе навръх личния ѝ празник.

"Благодаря ви за тази изненада! Чувствам се горда, че мога да чествам рождения си ден с тази корица", написа тя в своята Instagram страница към публикуваните кадри от фотосесията за списанието.

Дженифър сподели няколко кадъра от фотосесията в своя профил в Instagram, който създаде в края на 2019г. Въпреки, че е част от социалната мрежа само от няколко месеца акктрисата вече има удивителен брой последователи. Близо 28 милиона са феновете, които следят всяка публикация на любимката си.

В интервюто си актрисата споделя, че има неща, които са способни да я извадят извън кожата ѝ, въпреки позитивната нагласа, с която гледа на света.

"Включеният телевизор, новините, четенето на вестник - това може много да ме разстрои и да ме озлоби. Разделение и пълен хаос, какво се случва? Човешката алчност, лошото поведение, липсата на благодарност. Трудно е да се обясни. Когато хората се държат лошо и причиняват болка на другите, аз много се ядосвам. И издевателствата над животните, естествено", признава си Анистън.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 13 гласа.

Свързани новини