Отидете към основна версия

9 851 22

Зевзек сложи Мая Манолова на Dacia-та си

  • мая манолова-
  • кола-
  • росен марков

„Стана ми жал за БСП, че никъде не се появяват. Чудих се какво да поставя – като лидер на Партията на българските мъже не мога да сложа Бойко Борисов и Цветан Цветанов, тъй като малко „обратно“ излиза. Затова реших да сложа жена – Мая Манолова. Когато тя е на капака, човек не може да заспи на волана или да се блъсне някъде“, сподели пред радио „Дарик“ Росен Марков, капакът на чиято кола вече е с лика на Мая Манолова. На въпрос защо е избрал Мая Манолова, а не Корнелия Нинова, той беше откровен: „Защото ми е по-симпатична“.

Бойко Борисов се появи върху предните капаци на частни автомобили в Русе и Кърджали, образът му славен вече украсява и един от най-модерните пътнически вагони на БДЖ.

Зевзекът е подготвил изненада и за премиера Бойко Борисов. „На 15 август, на Празника на Варна, се очаква той да бъде във Варна. Призивът ми към министър-председателя ще бъде: „Бойко, ожени се, избери българското, избери варненското“.

И през последните месеци Росен Марков не престана да изненадва обществеността. Той подари на президента Росен Плевнелиев петел за Петльовден, но и излезе на протест пред френското посолство в разгара със скандала с PIP силиконовите импланти. Една от последните му прищевки е давенето на надуваема секс кукла на Първа буна, по случай старта на летния сезон. Също така миналия месец той седял на входа на Морската градина, където открил пункт за „Бърза помощ", от който се леела бира.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини