Отидете към основна версия

18 788 25

Вижте още от кандидат-плеймейтките за 2020 г. (СНИМКИ)

  • плеймейтки-
  • претендентки-
  • playmate 2020

Красиви, умни, талантливи

Ето и останалите претендентки за титлата Playmate 2020:

6. Ева Славова

31 г. от София

Тя няма да остане незабелязана, където и да отиде, защото в природата и е да се откроява. Ако днес я познавате по розовата коса, утре не знаете, с какво ще ви изненада. Родена е в гр. Разград, но от дете е в гр. София. Ева има голяма 9-годишна дъщеря и е завършила италианска филология. От години работи като професионален танцьор, но вече мисли, какво ще прави, когато приключи с танците – каквото и да е, със сигурност ще е артистично и ще включва сцена. Цял живот е спортувала – баскетбол, тенис на корт, и дори печели трето място в регионално състезание по плуване. Умее да рисува и дори шие. Ева е абсолютен талант.

7. Карина Атансова

20 г. от гр. Пловдив

Това крехко създание е завършило ТОХ, със специалност „Кетъринг“. За себе си споделя, че не само готви като богиня, но и обича да го прави гола. Сигурно няма да повярвате, но на 16 г., заради нездравословно хранене, достига цели 80 кг. Следват опити за отслабване, булимия и анорексия. Успява да се спаси сама, мотивирайки се с четене на книги, които ѝ помагат да се оправи.

8. Катрин Йорданова

19 г. от гр. Варна

Завършва фризьорство, но веднага след това заминава в Германия със семейството си, където работи в куриерска фирма заедно с приятеля си. Мечтае да събере пари, с които да отвори свой салон и да започне собствен бизнес. Обича да спортува като тича сутрин в парка, а по себе си е коригирала само устните си.

9. Симона Галинова

23 г. от гр. Пловдив

Платинено руса коса, 720 кб. силикон и безброй кубици сексапил са скрити в изкусителното излъчване на Барби в лицето на първия транссексуален участник в конкурса. Симона разбира, че е различна още като дете, а от 16 годишна започва усилено да подготвя тялото си към това, което тя най-много иска – да е жена. От две години отлага да се запише за участие в Playmate Of The Year, но вече е готова да покаже себе си и с участието си да обърне вниманието на обществото към различните. Мечтае да бъде звезда, а един ден – може би дори да има семейство и дете.

10. Юлиана Башева

28 г. от гр. София

Ако мислите, че секси фантазиите с медицински сестри остават само във въображението, това е, защото още не познавате Юлияна. В момента работи като професионален танцьор, но до няколко години ще е дипломирана медицинска сестра. Тя е наполовина рускиня, обича екстремните спортове, а слабостта и са хладни оръжия и стрелбата. Дори е посветила татуировка на любимия си Калашников.

Снимки – събитие: Емил Колев, ХАЙЛАЙФ

Снимки – фотосесия: Ивомир Пешев

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.

Свързани новини