Отидете към основна версия

6 164 13

Светлана Гущерова роди тайно

  • светлана гущерова-
  • светлана василева-
  • раждане-
  • бебе-
  • тайна

Бившата плеймейтка упорито криеше бременността си

Под пълен секрет преди няколко дни Светлана Гущерова е дарила съпруга си Християн с мъжки наследник. Пенсионираната плеймейтка упорито криеше бременността си и нито веднъж официално не потвърди, че чака второ дете. Така е постъпила и при раждането, държано в пълна тайна. В петък обаче милионерската съпруга за пръв път от месеци насам се появи в социалната мрежа в цял ръст. Първо показа новата си прическа във фризьорски салон, а след това се пусна по нощница и халат от собствената ѝ колекция, пише woman.bg.

Преди няколко месеца тя лансира собствена модна марка луксозни пижами. Изглежда младата майка е родила лесно и безпроблемно, след като намери време и за разкрасителна процедура и за реклама на собственото си производство. Не е ясно кога точно Светлана е дала живот на бебето, но пък видимо изглежда в супер форма, сякаш изобщо не е била бременна. Сигурното е обаче, че датата, на която се е родил новият член на фамилия Гущерови е предварително избрана според указанията на личната ѝ астроложка Мира Кунева. Според нейните изчисления се роди и първото дете на Гущерови - Анелия Добромира, която вече е на година и половина.

Най-щастлив от появата на бебето е дядото Добромир Гущеров, тъй като неговият внук ще продължи фамилията. На този етап все още е мистерия как Светлана и съпругът ѝ са записали сина си в свидетелството му за раждане - дали на таткото Християн, каквито предположения се появиха, или на дядото Добромир. Преди появата на Анелия-Добромира Светлана заяви, че много иска да продължи името на мъжа си Християн.

Ако все пак двамата са избрали името на дядото, то дъщерята и синът им ще бъдат адаши-Анелия Добромира и Добромир. Такъв прецедент вече имаме при друга ВИП дама - децата на Десислава Плевнелиева се казват Йоан и Йоанна.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 13 гласа.

Свързани новини