Отидете към основна версия

23 301 44

Удивително: Рекордьорът Мартин изхвърча от "Последният печели"

  • орлин горанов-
  • последният печели-
  • шоу-
  • бнт

Участникът, който постави рекорд в шоуто, беше отстранен

Спортният журналист Калин Караиванов участва в историческо издание на тв предаването „Последният печели“ с водещ Орлин Горанов по БНТ, информира "Монитор". Калин и другите двама участници Никола Барбутов и Радостина Крумова, успяха да елиминират от играта рекордьора по победи Мартин Иванов.

Не само това, но и терминаторът на знания с цели 18 успеха в предишните предавания отпадна още в първия кръг. Караиванов, който е кадър на "Монитор", показа, че е на „ти“ с актуалните новини, за каквито въпроси имаше на старта на играта, а в последствие достигна и до финалния двубой.

Оказа се, че Калин и Мартин се познават покрай общите си пристрастия към английския Ливърпул, но в същото време са и „вечни врагове“, тъй като симпатизират съответно на ЦСКА и Левски в България. „Няма как да не съм респектиран от 18-те победи на Мартин, но всяка серия трябва да има край и се надявам да е тази вечер“, каза в началото Калин по адрес на Мартин. „Видя се, че не съм в течение на новините, очевидно живея в миналото“, коментира при отпадането си Мартин Иванов.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.

Свързани новини

  • Новогодишната манджа на БНТ

    Едно от най-смущаващите неща на 2020-та беше новогодишната програма на Българска национална телевизия. БНТ Хайде на бас, че ако на екрана пишеше &l ...
    02.01.2021
    20 915
    133