Last news in Fakti

2 Януари, 2021 10:09 20 909 133

Новогодишната манджа на БНТ

  • бнт-
  • програма-
  • новогодишна

Анализ на Мартин Димитров

Новогодишната манджа на БНТ - 1
Снимка: БНТ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едно от най-смущаващите неща на 2020-та беше новогодишната програма на Българска национална телевизия. БНТ

Хайде на бас, че ако на екрана пишеше “Guess the year”, всички щяха да кажат 92-ра.

Една ужасяваща амалгама от телевизионно театро, фолклорче, празни разговори на декорни масички и тъпи скечове. Очевидно водени от идеята да дадат “всекиму по нещичко”, БНТ бяха забъркали такава манджа, сякаш Беър Грилс беше сготвил нещо в “Оцеляване на предела”.

Програма, илюстрираща завладялите ни ретроградност и кич. Дори папагал би гледал тази програма с почуда и удивление, разсъждавайки върху това докъде е стигнала безидейността, почуквайки с клюнче по металните пръчки на клетката си.

Пандемията и свързаните с нея рестрикции несъмнено ще донесат на БНТ висок рейтинг, но нека това не ги подвежда. Когато дават самият Ад по телевизията, нормално е хората да хвърлят по едно око.

Програма, по-тъпа и от оная, новата конституция.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 210 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    452 10 Отговор
    Щото нали по другите телевизии беше вълнуващо.

    Коментиран от #38

  • 2 sorosnq

    256 9 Отговор
    31.12.2020
    БНТ – рейтинг 15.30%, дял от пазара – 40% !!!
    БТВ – рейтинг 7.57%, дял от пазара -19.68%
    НОВА ТВ – рейтинг 4.15%, дял от пазара 10.82%

    Коментиран от #19

  • 3 Да де ама

    163 49 Отговор
    рейтинга на БНТ, бил най висок. Каквато е аудиторията, такива са и предаванията.

    Коментиран от #71

  • 4 Георгиев

    64 4 Отговор
    Ти по добре кажи за ТП, който според теб нямаше да стане, защото не бил икономически изгоден.
  • 5 mom4eto

    324 10 Отговор
    На мен пък ми хареса сравнение с тъпотиите на бтв и нова хихи
  • 6 Невероятно

    317 7 Отговор
    но факт. Държавната телевизия е с по добри предавания от частните. Това е реалността само в България.
  • 7 Китов

    278 4 Отговор
    В сравнение с другите телевизии действително БНТ беше най-добра. Но липсваха Снежанките на Хачо.

    Коментиран от #37, #84

  • 8 гост

    281 8 Отговор
    Само че БНТ е само седни новини на турски .А всички ДРУГИ бълват с часове турски сериали !!!!!!И щом народа ОБИЧА БНТ не значи че обичат Кошлуков !!!! Тя ни върна в младоста когато имаше МОРАЛ!!!!

    Коментиран от #72

  • 9 реалистъ

    306 12 Отговор
    Мартинчо, стига си квичал...соросоиде.
    Не харесвам нито БНТ, нито Кошлука, но тяхната новогодишна програма тази година беше най-добрата. БТВ излъчваха тъпотиите на гърка, а Нова песнички от Маскираният певец, записани отдавна. Не че всичко беше перфектно при БНТ, но е стъпка в правилната посока.
  • 10 Мариян Станков

    238 4 Отговор
    Боли ли ви, че щом БНТ е 92-ра, то бТВ и Нова са били 34-та. Няма по нелепа програма на двете телевизии боклуци. Останах изумена бТВ как даде шоуто на Иван и Андрей, а пък Нова като махна Господари на ефира заради егото на Домусчиев, пуснаха ретро филм
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ангелинка

    35 325 Отговор
    Много зле беше програмата на първа, като при комунизЪма. Пирона на потреса бе новогодишното слово на Румен Решетников, в което не чухме едно човешко пожелание и изречение, само отрова срещу правителството и неговите постижения. Колко пари се пръснаха по тази новогодная программа, а можеха просто да излъчат някоя интересна американска комедия.

    Коментиран от #27, #70

  • 13 казах

    104 18 Отговор
    Кошлука като директор надмина очакванията ми. Той започна много силно с изгонването на соросоида Кедъра. Това човече беше отвратително в способноста си да казва много неща между думите. С подмятания, намеци, подхилване, подигравки.
  • 14 Чук и Гек

    163 12 Отговор
    Ами, драги Мартине, просто ръководството са решили да се опитат да представят не това, което вие експертите определяте като стойностно, а това, което се харесва на хората! И на изборите е така! Ако искаш да те забележат и одобрят, прави се на мъймуна, засегни и събуди първични инстинкти, пусни момите в попови градини, овъргаляй се в страсти като прасе в гьол и ето ти рейтинг и мандат! Мина времето, когато БНТ бе скучна и сериозна, с рейтинг малко под балатума! На този фон частните телевизии с простотия пари натрупаха! Кой гледаше интелигентното Шоу на Канала, когато Слави свободно ръсеше цинизми и червени точки от екрана? Време е тиквите да слязат от сцената....

    Коментиран от #29

  • 15 Другия с коня

    154 5 Отговор
    Манджата винаги е за предпочитане пред сандвича и хот дога,Мартинес....
  • 16 Goji

    126 5 Отговор
    Много критици и разбирачи има които за съжаление нищо не разбират нито от бизнес нито от култура. БНТ явно се бяха опитали да направят нещо за разлика от другите частни канали, които основно разчитаха на записи. По мое мнение това им е бюджета и за толкова има пари. Хубава и богата програма се прави с много пари в днешно време за това моля да не се упражнявате излишно да коментирате неща които не разбирате. Гледайте за референция в Берлин каква програма имаше, пада ти шапката направо. Хайде да ни е честита новата година.

    Коментиран от #24

  • 17 хитрец

    161 3 Отговор
    Този арменец Бозаджан е прекарал участниците в Маскирания певец да изпеят по една песничка безплатно след края на участието им в шоуто.
    Накрая са сглобили това нещо, заедно с 15 минутки лаф между Зуека и Геро и хоп...Бозаджан прибра милиони от Нова.
  • 18 хахаха

    140 2 Отговор
    Много голям шамар за Разградчанина Кирил. Тук не могат да се купуват съдии и за това не е на първо место.
  • 19 Чук и Гек

    78 15 Отговор

    До коментар #2 от "sorosnq":

    Забележи! Тази класация е за след 22.00 часа! Нищо чудно по време на Щръклицата от 20.30 до 22.15,, когато бяха хубавите кючеци рейтинга да е бил 98,7% БНТ! Телевизията свали БКП, телевизията ще ви отърве от герберастията!
  • 20 уфффф

    39 95 Отговор
    Само стари муцуни, изтъркани лафове, ужасна скука и бездарие. Ей така да направим една програмка...Не че нещо, ама вече 40 година дават само Васко Кеца, Ритон, Кристина каква там беше, Орлин Горанов, Богдана Карадочева и Силвия Кацарова. Айде стига само на едни хора са давали от държавните парички...

    Коментиран от #54

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Северозапад

    58 11 Отговор
    Аз пък гледах по домашната ТВ приключенията на Джак Даниелс #7 и чутовната му борба с леда и купищата мезета на масата. На следващия ден гледах и втората серия (с остатъка в бутилката) и по тази причина давам първо място на моята ТВ!

    Коментиран от #126

  • 23 да да да

    24 66 Отговор
    Кааак, Коштръклев е в телешки възторг от творението на БНТ. С просълзен телешки поглед гледа сътвореното между двата си задни крака. Да ми върнат парите от данъците, защото не желая да издържам Кошлуковизиата.
  • 24 Чук и Гек

    94 4 Отговор

    До коментар #16 от "Goji":

    Помниш как столичната кметка даде може би 100 000 лева на един сръбски оркестър да ви пее как сръбската артилерия ви разгромила през ПСВ!? Тогава си казах, че с половината от тези пари дадени на наши таланти може да се направи чудно представление! Но става ясно, че само с пари не става, ако го няма чувството на което бяха носители поколение актьори, които почти изчезнаха и от което българинът все още има нужда! Абе, като те стресират 10 месеца, ще се радваш на всичко шарено, но се постараха! Прав е да се радва Кошлука!
  • 25 Няма

    18 92 Отговор
    Кой да ги гледа тия глупости по БНТ
  • 26 Дтн

    133 14 Отговор
    Програмата на БНТ беше супер. Гледах я с удоволствие.
  • 27 Хохохо

    81 8 Отговор

    До коментар #12 от "Ангелинка":

    С БЕЗинтересни тъпи американски комедии ни облъчват целия декември, а колкото до рейтинга, според мен той трябваше да е отрицателен за всичките телевизии.
  • 28 Мечо Пух

    36 47 Отговор
    Каквата е телевизията - продажна, такава и новогодишната програма по БНТ. Опитват се да угодят на цялата гледаща аудитория. Въпреки злобните писаници на автора, на фона на другите две големи телевизии, все пак това бе по-добро. Кошлуков да не се заблуждава, че е хванал Господ за шлифера. Всичко е въпрос на моментна конюнктура. Иначе БНТ е изключително слугинска телевизия и чак ми е жал за добрите журналисти, доколкото ги има в нея, че ги превръщат в едни безмозъчни папагали.
  • 29 1234

    12 1 Отговор

    До коментар #14 от "Чук и Гек":

    Явно гледаш Тайган сафари. Много лъвове има там. Между тях Чук и Гек. В момента 100 лъва живеят в тоя парк с висока ограда. Гледката е поразяваща
  • 30 Doni Brasko

    102 2 Отговор
    Хубави бяха само песните. Скечовете бяха отвратителни. BTV също бяха много слаби, а за Нова - тъпите им шоута дори не ги загледах. Само по БНТ нямаше реклами, което също вдига гледаемостта.
  • 31 Гост

    82 7 Отговор
    Горе долу по добре от бТВ и нова , но можеше и по добре без , чалгарите Софка и Азис. За тези си има къде да ги дават. А защо не е поканил по младите поп и джаз певци , но тези дето пеят хубава музика а не разни му там кила, Криско и други подобни бездарници пеещи идиотизми. Догодина очакваме нещо по така , ако има кой да го създаде за да се гледа.
  • 32 Буко баламата

    85 10 Отговор
    Адмирации за БНТ. Нямам никакви забележки. Гледах я с удоволствие. БТВ и Нова телевизия се изложиха тотално. Нищо празнично и приятно за гледане в новогодишната нощ. За критиците на БНТ да гледат повторението на новогодишната програма.Тези артисти и изпълнители са велики. Само ще Ви трябват 40-50 години за да го осъзнаете.
  • 33 One

    18 72 Отговор
    Програмата на БНТ се опитваше да копира предаванията на Хачо Бояджиев отпреди 30-40г. Микс от музика, скечове и танци, забъркани с явно незнание какво ще произлезе. Само бабите и дядовците сигурно са се кефели на това недоразумение. Пълна скръб. Единствено, повтарям:единствено присъствието и леките опити за танцуване на Ева Кекерезова внесоха малко усмивки и настроение .Защото дългите й крака и визията й накараха българските мъже да си помечтаят за....разни игри. :) Прав е дългуча от 7/8- боза по телевизиите. Добре, че гърмяхме на воля. :)
  • 34 Буко баламата

    74 7 Отговор
    За Мартин Димитров какво да Ви кажа. Името само говори за него.
    Брус безподобен. Той като Владо Каролев и Левон Хампарцюмян разбират от всико. Защо не се скрият в дън гори тилилейски и да не ни досаждат с отвратително присъствие е празнодумство.
  • 35 Behemoth

    43 13 Отговор
    Тоя се е притеснил накрая да не излезне другаря Тодор Живков и да ни честити новата илядо деветстотин и някоя си година....споко бе вече излиза другаря Борисов нали го знаеш крепяхте му мъ.дите достатъчно дълго за да се вкопчи във власта...

    Коментиран от #47

  • 36 Kuko

    41 6 Отговор
    На мен ми хареса... значи съм по зле от папгал :-(
  • 37 дончичо

    48 3 Отговор

    До коментар #7 от "Китов":

    И балета , на телевизията на ГДР, и песента "Мамалеоне" ,еха какви Нови Години бяха
  • 38 Пурко

    61 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Този който е написал статията ако имаше нещо в топката си за равновесие ( защото явно е пълна само с въздух ) нямаше да губи време да хаби клавиатурата за тези безсмислици!
  • 39 555

    70 2 Отговор
    А претоплената манджа на Нова и бТВ беше отврат. Да не говорим за дежурните повторения на уж от “най-доброто”. БНТ се представиха на ниво.
  • 40 аз съм Веска

    16 16 Отговор
    ДА , БЕШЕ КОШМАРНО ДА ГЛЕДАШ КАК КРЕАТИВНИТЕ ТВОРЯТ В УСЛОВИЯ НА ПАНДЕМИЯ ...ЯВНО НЕ ИМ Е ДО СМЯХ... ТО И ПОДХОДА БЕШЕ ГНУСЕН : ИСКАХА ОТ ПРОСТОТИИ И ТЪПИЗМИ , ДА СЕ ПОЛУЧИ РАЗВЕДРЯВАЩ ХУМОР ... ПОЛУЧИ СЕ НЯКАКВА КИСЕЛА БЕЗВКУСНА СМЕСИЦА ОТ ПЕЧАЛ И СМУТ...
    НАПРИМЕР... КОЙ СЕ СМЯ НАД ОБРАЗЪТ, КОЙТО БЕШЕ ИЗГРАДИЛА НЕТИ ...КАКЪВ БЕШЕ ТОЗИ ОПИТ ЗА ПАДЕНИЕ СЛЕД " ЛУНАТА СПИНКА " ....
  • 41 Госта

    34 6 Отговор
    Супер интересен материал!!! Впечатленията на някой си за новогодишните програми. Преразказ с елементи на разсъждение от пети клас.
  • 42 Зрител

    5 6 Отговор
    Гледах БНТ и предаването на Азис в youtube и двете започнаха по едно и също време.
  • 43 тъпотатъпое

    16 32 Отговор
    Когато една жена иска да отмъсти на мъжът си, то тогава и дяволът седи, гледа и се учи...! Едва 1 минута я гледах за да ми стане ясно и да спра да се мъча повече с тази глупост и пошлост , жалка имитация на други и предишни програми от сорта ,толкова ли няма кой да направи нещо хубаво което да се гледа с кеф а не с мъка и очакване уж на нещо а то нищо..!!! Ярък пример за затъпяването на масите на някои от които даже им харесало незнайно какво освен носталгия но гадно представена и без вкусно разбира се но така е като работят само връзкари там а талантите страдат по околните кафенета с сляпа надежда някой да ги забележи и оцени но ... друг път... както във вица.!
  • 44 Епси

    52 6 Отговор
    Остави ли се човек телевизията да му оправя празника.Значе е много зле.Яжте пийте и се веселете и за телевизията забравете

    Коментиран от #74

  • 45 Домакин

    78 8 Отговор
    Пак сте недоволни българи ! Програмата на БНТ1 беше удивителна до 22:15 ч. Другите телевизии бяха боза и половина . Ама нали сте мрънкачи родени , винаги недоволни. На вас "съвремената аудитория " на България каквото и да ви поднесат все тая . Поздравявам и благодаря на всички от БНТ които допринесоха за приятното настроение в навечерието на нова година .
  • 46 Хахаха

    13 11 Отговор
    Не можете да правите тв. Това е истината.
  • 47 браво

    16 7 Отговор

    До коментар #35 от "Behemoth":

    Браво. Това зъ мъ.дите много ми хареса. Лично Мартин и Москов ги държаха, докато Дълбоката беше против.
  • 48 Анонимен

    48 18 Отговор
    Беше си супер,за разлика от BTV и Нова с техните лигавщини.А това че младото поколение не притежава никакви ценности сме виновни ние.Само накрая словото на президента беше много зле.Как може да показват такива идиоти?Развалиха цялата програма.
  • 49 Ех Тихомире

    49 5 Отговор
    Разбираме, че си падаш много по шоуто на Цитиридис или пък по уж новоизгряващи звезди, които да припяват по тъпите конкурси на Нова, ама чак пък толкова със злоба да коментираш, айде няма нужда, моето момче! Хубаво е да се правиш на гражданин на света, ама точно навръх Нова година хората имат нужда малко и от българска музика и българско празнично настроение. Така че хайде спри да хейтиш и се радвай на Босфор ТВ, щом толкова те влече.
  • 50 Чъки

    11 14 Отговор
    Кой е гледал БНТ по,, Фен ТВ" беше шоуто, онази лудата водеща правеше отвратителни физиономии беше се напила и се заяждаше със зрителите беше размазващ смех
  • 51 ТраЛаЛа

    42 6 Отговор
    Платена Статия от Конкуренцията !!!! нали уж Нова беше най гледана, алабализми !!!

    Коментиран от #109

  • 52 мальока

    36 6 Отговор
    платиха ти да наплюеш бнт нали аман от такива мишерети у нас ...
  • 53 майна

    20 3 Отговор
    много беше хубава
  • 54 Хахаха

    28 2 Отговор

    До коментар #20 от "уфффф":

    Хората нямат критерии за хубавото. Последното хубаво са гледали през соца, според тях. Затова се връщат към онова време. Тв се прави с
    Пари. А хубавихе тв програми с много пари. И с таланти. И двете, май, липсват тук.

    Коментиран от #90

  • 55 Аман

    28 5 Отговор
    от мрънкалници като този. Ти лично с какво си известен за да критикуваш?
  • 56 недоволен

    40 5 Отговор
    Мартине, незная дали си онзи костовия Мартин, няма значение, не си капацитет за да отречеш това, което е реалност. Да, най-добре беше избрана програмата на БНТ, колкото и да ми се щеше да гледам БТВ или НОВа, човече, какво ни показваха за празнично настроение? Извадки от стари предавания, а тук мога да кажа - БОЗАТА БЕШЕ ПРИ ТЯХ! НЯМАШЕ НИЩО ПРАЗНИЧНО!!!!
  • 57 Цървул

    24 5 Отговор
    Анализаторът е на всяка манджа мерудия.
    Разбира от всичко - политика, икономика,протести,ТВ шоута...
    Само от памперси не,затова няма време да го свали от г*за си
  • 58 един от стадото

    33 3 Отговор
    мдаа, Шарено котле с дългите баджаци и Криворазбраната цивилизация- всичко от моя джеб, както казваше великия Парцалев..е това е липса. Бог да го прости Хачо..
  • 59 Глупендеров

    23 39 Отговор
    Програмата си беше добра.!!!.Радев - злобно и грозно развали настроението на хората!Трябва да си /много лош човек/А той е!!/за да не кажеш една добра дума на изстрадалият ни народ,и да храчиш...сякаш сме длъжни да гледаме изкривената му от злоба..противна физиономия!Какви бяха тези гвардейци..кой президент в годините е показвал такова презрение към народа!!БРАВО на БНТ!!!Имаше за всички по нещо!!!И..ако ..казват приличало на ,,Хачо Бояджиевите Нови години,,...аз нямам нищо против!Не ми се и мисли ..какво щях да гледам в тия пандемични времена..недай си Боже..да избирам между ,,Маскираният певец,, и Цитиридис!!!БРАВО НА БНТ!!!

    Коментиран от #60, #64, #66

  • 60 възмутен

    44 15 Отговор

    До коментар #59 от "Глупендеров":

    Е, госдподине, и на теб ти личи ЗЛОБАТА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА, В МНОГО ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО!! ТУК СЕ ГОВОРИ ЗА програмата на БНТ, а в едно обръщение на Аликсандър Йорданов се казва да не гледаме речта на ПРЕЗИДЕНТА, е кореспондирайте си с Александър Йорданов и да Ви стане драго и да ви е щастлива новата година!! ЧЕСТИТО ВИ! ПРИЯТНО ОБЩУВАНЕ С АЛ. ЙОРД!!!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Българина

    16 20 Отговор
    Програмата на БНТ може да се определи с една дума.ПАДЕНИЕ.
    ВАТМАНА, 100 КИЛА, Тони Стораро......да не продължавам. :-(
  • 64 Де Факто

    18 6 Отговор

    До коментар #59 от "Глупендеров":

    Имаш страхотен ник.
    ЗАСЛУЖАВАШ ГО...хахахаха.
  • 65 Хайл

    19 10 Отговор
    Програмата беше боза . Реклами за нещо по така а то излезе нищо и половина.Не че по другите беше хубава, те бяха още по зле. Но по БНТ да гледам , чалгари омешани със ,поп изпълнители и певци на фолклор . Беше си гавра със зрителя. За чалгарите и рапърите си има канали там да се подвизават .
  • 66 Гост

    20 10 Отговор

    До коментар #59 от "Глупендеров":

    Има винаги канали с музика филми . Аз си пуснах любимите музикални канали , за стари поп и рок хитове и си гледах . Що си гледал БНТ и другите . А за призидента не си прав..
  • 67 Дидо

    24 6 Отговор
    Манджата на бнт беше много по-добра от манджата на бтв и нова
  • 68 Готин

    6 23 Отговор
    Толкова хубава бе новогодишната ни програма по българските ефирни телевизии, че до 23 часа и 58 минути се забавлявай с Дискавъри а в последните две минути ми се наложи да слушам гласа на самолетния шофьор. Чудесно се забавлявай пред телевизора, особено когато съм в затворническо режим заради ,,пандемията,,. Така казват. Да слушаме щото ...

    Коментиран от #75

  • 69 КОЙ

    25 5 Отговор
    Кой беше пък тоя Мартин Димитров? Голяма институция трябва да е, че пък и мнение има. Изглежда се е надявал на Хисарския поп, Луна, Мара и цялата пайнерска сган
  • 70 ЛЛЛ

    13 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ангелинка":

    за сетен път се убеждавам колко си тъпа
  • 71 Туци

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Да де ама":

    Ти като какъв се определяш? Грамотен, Много грамотен или ГЛУПАВ.
  • 72 Домакин

    3 9 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    За лошото е виновен борисов за хубавото няма участие кошлуков не знам кои крив кои прав
  • 73 Другари

    4 12 Отговор
    Щото в БНТ си живеят по комунизъма затова и програмата им е такава
  • 74 ДАААА

    4 3 Отговор

    До коментар #44 от "Епси":

    Ами самотните хора какво да правят?
  • 75 ГЕНЕРАЛ РАДЕВ

    8 3 Отговор

    До коментар #68 от "Готин":

    Ела да те повозят с МИГ-29, но се запаси с повече памперси...хахаха.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Иван

    26 8 Отговор
    БНТ е класика в жанра!
    Гледах празничната програма и ми беше весело и засмяно.
    Прегледах и другите телевизии при тях беше слаба работа.
  • 80 ключаря

    14 5 Отговор
    Едно време програмите ги правеше Хачо, сега един Митю Шарков. Е, че той от време оно си беше некадърен артист. Някой да го помни с нещо? И тоя слабак реши да се прави на Хачо. Да де, ама не става - като нямаш акъл и визия. Затуй програмата му беше тюрлю гювеч. Но понеже другите програми са съвсем слепи, на БНТ и едноокия ни се видя хубав. Хора, ама светът се движи напред, а не назад.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 4545

    16 8 Отговор
    Програмата на Кошлуков беше тип късен соц някъде около 1986-1987 год. Липсваха само Карел Гот, Сиси Кеч и братя Аргирови. А другите канали не се спряха с разните пошли криминалета, Кино Нова даже на връх НГ пак въртеше ''От местопрестъплението''. Трябва да сменят името на канала, да се нарича "От местопрестъплението".
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Сравнение по български

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Китов":

    Другите били ужасни, но тази била малко по-хубава.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Комшията от12 етаж

    13 6 Отговор
    Новогодишната програманебеше лоша. Авторитесе бяхаопитали да я направят в добрите традиции създадени и оставени ни от Хачо Бояджиев. До колко успешно може да се , но в никакъв случай не беше катопошлостите иелементаризмите ( токатозапростматрястават) от последните 30 г. с които ни заливаха от сцени по площади с тъпата упоритост наТКП...

    Коментиран от #91

  • 89 ПЕНКО

    6 14 Отговор
    ПРОСТО НИ ПОКАЗАХА , ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА И ПО- ГОЛЯМ ТОРМОЗ ОТ "КОРОНОВИРУСА " !?!?!?!?
  • 90 stan4o

    8 3 Отговор

    До коментар #54 от "Хахаха":

    На некадърните колкото и пари да им даваш, работата им винаги ще е некадърна
  • 91 4545

    18 6 Отговор

    До коментар #88 от "Комшията от12 етаж":

    Светът се развива, технологиите напреднаха, интересите и вкусовете се промениха. След 30 год. да копираш отживелици е признак на безидейност и липса на творчески потенциал. Такива предавания може да се харесат на по- старото поколение, щото им навяват спомени по тяхната младост.
    Който и да се опита да копира стари сценарии и режисури, ще се провали, щото ги няма иконите на БГ кино и театър. Няма ги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Ст. Данаилов, Парцалев, Т. Колев, Коста Цонев, К. Коцев, Н. Анастасов и др. АРТИСТИТЕ ГИ НЯМА.
  • 92 Христова

    9 20 Отговор
    Върнаха ни в комунистическо с песни за Никола Парапунов. Не издържах повече от 10 мин. Ретрограддност и комплексираност.
  • 93 минувач

    8 7 Отговор
    Смърди на нафталин!!! Всяка година едни и същи некадърни бездарници -обаче връзкари от тях никои не може да припари до телевизията.
  • 94 Пенсионер

    13 7 Отговор
    Вярно е , но след 12 часа се отчетоха с концерта на Дийп пърпъл и това им донесе най големия рейтинг.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Без име

    13 2 Отговор
    От доста отдавна гледам БНТ,поради простата причина,че има интересни предавания.НовА и босфортв,кво да им гледаш.
  • 97 БНТ

    3 3 Отговор
    Хубаво сме го направили.
  • 98 На дизеляка

    12 3 Отговор
    Не мрънкайте,че когато няма дъжд и градушката е добре дошла.Другите телевизии и това не направиха.

    Коментиран от #102

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 потребител

    9 0 Отговор
    Поръчкова гнида= Тихомир Шумов.
  • 101 А бе

    9 6 Отговор
    Кой по дяволите е Мартин Димитров? Намериха се секви мишоци да оплюят безспорния успех и възхода на БНТ.
  • 102 Mишел

    15 1 Отговор

    До коментар #98 от "На дизеляка":

    От края на лятото гледам почти само БНТ допада ми че няма толкова много реклами /лятото даваха един корейски филм 60мин без никаква реклама/на БТВ харесвам само един филм-ОПАСНИ УЛИЦИ а от НОВА ТВ само два филма -свършва филма и спирам телевизора директно от щепсела-не желая да ме облъчват с рекламните им простотии -не разбирам как може 10мин от филма и веднага 10мин реклама.А от нова най ми е противна говорилнята на Гала.
  • 103 факт

    9 1 Отговор
    абе кой гледа телевизия
  • 104 Контра

    11 6 Отговор
    Много елементарен и пристрастен анализ. Не коментирам резултатите по гледаемост. Не, че съм фен на Кошлуков, но малкото останали профисионалисти в БНТ са направили отличен подпобор!
  • 105 ТОЧКАТА

    13 2 Отговор
    май някой го е яд че БНТ обра рейтинга!!!!!!!напук на кошлук...
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Асан

    5 1 Отговор
    Много ми хареса нали братчедите бяха там ама трябваше да има повече от нашто
  • 108 Алфа Вълкът

    10 1 Отговор
    БНТ беше #1 тая година! Дори имаха най-доброто новогодишно предаване за последните няколко години в българския ефир.
  • 109 Онзи там

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "ТраЛаЛа":

    Кой ти гледа Гела?
  • 110 Онзи там

    3 1 Отговор
    Добре че беше канала,иначе Котето и сие ни закопаха!
  • 111 Онзи там

    2 2 Отговор
    Кирето лиже шиши по ануса...
    За да има симбиоза.
  • 112 Онзи там

    1 0 Отговор
    А вие сте вече Артефакти.
  • 113 Молявисе

    6 8 Отговор
    Накратко - в царството на слепите и едноокият е цар! Скука, пошлост, чалгаджии, едноголямо нищо - това беше новогодишната програма на БНТ. Тюрлю гювеч.
  • 114 Тинка Краева

    16 0 Отговор
    Нещастний Димитров, безлично политиче, принадлежност на миналото. Нямаш грам мозък. Слаба актриса ли е Лолова? "Фолклорчето" е нашата идентичност, старата ни култура, квартет Славей и Бинка Добрева пеят в най-големите зали на света. Продажник . Програмата беше свежа и страшно подходяща за Нова година. Браво на Кошлуков, оказа се по-достоен от всички вас, продажници....Добре, че с това постче напомни за себе си, забравили те бяхме...Браво БНТ!!!
  • 115 Чук и Гек

    3 3 Отговор
    Ето, това представлявате! Вижте се хубаво! Пуснаха ви малко по кръшна музичка, гримирали няколко допотопни певици, малко кючек и сте готови на всичко! Кошлуков - президент! Добре, че бе тази програма и най после в гримьорната да накъдрят Бойка Дангова! Че на нищо не я мяза като взе да дъртее! И Нелина реставрирали! Браво!🥇🎄💯 ❗❗❗
  • 116 Иван

    1 2 Отговор
    "Програма, по-тъпа и от оная, новата конституция."

    Малоумно комунистическо сравнение - да сравняваш "програма на телевизия" с крещяща нужда от нова некомунистическа конституция !
    Рзбира се, че острата нужда от нова конституция може да да направи всяко предаване по телевизията по-тъпо и то дори на телевизията водена от Кошлуков.
  • 117 1992-ра отдавна, беше, но не много

    1 1 Отговор
    Отдавна, след 2 г бях избягала от скапаното си село, скапани предавания и филми не гледам, но имах чувството, че бяхте конферансие на тази програма, господине....!
  • 118 уфффф

    0 1 Отговор
    Мнооого специалисти се навъдихте,бе -то не бяха вирусолози,разбирачи на телевизионни програми !
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Възмутен

    0 0 Отговор
    Мартинчоооо, пак забрави да си пиеш хапчетата!
  • 121 Patton

    0 0 Отговор
    Слави направи много по-добра програма от казионните Канал 1 , бтв и НОВА !
  • 122 ау ау

    0 0 Отговор
    мартин, и тук ли се изходи по вьпроса
  • 123 йокин

    0 0 Отговор
    Оплакватесе,а не можете,да си направите(празнувате),Нова година-БЕЗ ТЕЛЕВИЗИЯ.
  • 124 Майк Алън Патън

    1 0 Отговор
    За съжаление основните телевизии задушават другите по-малки. Те се превърнаха в проститутки , обслужващи властта и целуващи задника на вожда-бай ганьо !
  • 125 Ники

    4 0 Отговор
    Щом се изразява лично мнение, няма как хора като мен да не кажат че програмата на БНТ бе много приятна и забавна. Хубави хора, хубава музика, бяха се постарали да има от всичко и народна музика, Стораро, Васко, Веско та даже и Килата. 92'' , 95'' или 98'' , какво значение има, тогава хората нямаха много , но бяха щастливи и безгрижни.събираха се и се забавляваха искрено. За няколко часа със семейството се откъснахме от ковид , от корупция, от плеймейтки и футболисти и от какво ли не. Искрени адмирации и поздрави на цели Екип на телевизията, дано през Новата Година да са живи и здрави и по- успешни, както и разбира се всички колеги , които коментират темата,

    Поздрави на всички
  • 126 Черен Петър

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Северозапад":

    Абе ти къф българин си, бе? Ше се бори с американски рикии...Немаш ли некоя домашарка, та си седнал да водиш неравностойна борба с американска? Ем на нашенската домашарка лед не и требе, а само убаво мезе, па дори и веганското и оди...
  • 127 Чук и Гек

    0 0 Отговор
    Пак ние трябва да ви обясним, че за традиционния българин, с нормална сексуална ориентация и професия, колкото е важно съдържанието и качеството на новогодишната програма, толкова е важно тя да е излъчена точно по БНТ - Националната телевизия! Нали искате обединение!? Къде по добър момент и час!? Да се чукнете точно в носа на президента среднощ! На Цитиридис не му бе лоша програмката, но пак казвам - това е нощта на Националната телевизия и тя се постара да е на ниво! Ако продължавате така - ще ви бъде! Съберете са на Шипка и Бузлуджа! Не ходете сред зима на връх Ботев!
  • 128 към село

    0 0 Отговор
    Сградата на БНТ е пълна скръб...По телевизията им се дава само селяния от миналия век и в джобовете им се наливат парите на хората, за да могат тези селянки да ни имитират и да се правят на 'звезди'. Звездите са на небето и се виждат с телескоп и с интернет всички можем да се показваме. Както сте се облекли си хващайте пътя за селата.
  • 129 Ако кажа,че

    2 0 Отговор
    На Нова година,не сме пуснали изобщо Телевизор на никоя БГ програма,ще ми повярвате ли? Цъканах тук- некакъв 100 кила.На другата недоносчето- цикадчо.Цяла вечер само дискети.С клипове,музикални изпълнения от 70-те до наши дни.Песни,танци по наш избор и вкус.Кефиш се- повтаряш,дори потретваш.Три дни никакви ковиди,заразили се,ваксините стигнаха ли до Цуцурлево.Егати спокойствието и релакса.Тръгнах днес на работа,и пуснах Телевизия да видя какво ще бъде времето.Един след друг,от 6,30 сутринта само ковид,ваксини,заразени,проценти,ваксини! Подлудихте народа бе, м,рши г,дни!Има два празника в годината,и тях им съсипахте.Обзалагам се,че и Великден ще ни опропастите.
  • 130 гост

    1 0 Отговор
    Изключително посредствена програма. Тъжното е, че се издържат с пари от нашите данъци.
  • 131 Боби

    0 0 Отговор
    Както винаги тъпа новогодишна програма.Нищо изненадващо.Сърбите с петима човека бяха направили такива скечове,да си умреш от смях.
  • 132 Шофьор

    0 0 Отговор
    HUSTLER, имаха много хубава програма. Скечове,песни,водещи...И реклмите бяха хубави...
  • 133 минавам оттук

    1 0 Отговор
    Аз пък се изумих като видях по тъмното "момче" с голям "талант" което се търкаляше по земята. Да показваш негър по БнТ на нова година ми звучи като пропаганда за мълти-култи.