Отидете към основна версия

3 091 26

5 жени обвиниха Мерилин Менсън в изнасилване

  • мерилин менсън-
  • сексуално насилие-
  • изнасилване-
  • обвинение

Една от жените, обвинили Менсън в посегателство, е бившата му Еван Рейчъл Ууд

Снимка: Shutterstock

Американската звезда Мерилин Менсън беше обвинен от няколко жени в тормоз и изнасилване, а една от тях е и актрисата Еван Рейчъл Ууд, с която той имаше връзка, съобщи Франс прес.

Най-малко пет жени пуснаха едновременно в профилите си в Инстаграм обвинения срещу ексцентричния Брайън Уорнър, по-познат с псевдонима си Мерилин Менсън. Тридесет и три годишната американска актриса Еван Рейчъл Ууд също заяви, че е била манипулирана психологически от него, когато още не била навършила 20 години.

Тя стана известна със сериала "Западен свят" в ролята на Долорес Абернати. С Менсън бяха двойка в продължение на няколко години преди годежа им през 2010 г., който беше развален няколко месеца по-късно.

През 2018 г. Ууд свидетелства пред Камарата на представителите на американския Конгрес за издевателствата, на които е била подложена. В поста си в понеделник тя огласи името на своя насилник, което навремето отказа да спомене - Брайън Уорнър.

Четири други жени твърдят, че са поддържали интимни връзки с него и обвиниха музиканта в манипулации, тормоз, заплахи и насилие. Едната дама, чиято връзка е започнала през 2015 г., споменава за няколко изнасилвания от страна на Менсън.

52-годишният Мерилин Менсън е един от най-ексцентричните изпълнители на нашето време. Псевдонимът му е съставен от имената на секс символа Мерилин Монро и на престъпника Чарлз Менсън. Той носи две лещи с различен цвят, появява се разрошен на сцената и с тежък тъмен грим. Представител на течението "шок-рок".

Обвиняващите го жени са били в антуража на групата му и го описват като манипулатор, заплашващ ги със смърт и подтикващ ги към наркомания.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини