Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 14:43 2 259 2

Какво се случва с продажбите на Мерилин Менсън след обвиненията за изнасилване

  • мерилин менсън-
  • продажби-
  • изнасилване

Цифровите продажби на Менсън са скочили с 40%

Какво се случва с продажбите на Мерилин Менсън след обвиненията за изнасилване - 1
Снимкa: Shutterstock

Продажбите на песните на Мерилин Менсън бележат ръст, след като той беше обвинен в насилие от няколко жени, съобщава сп. Billboard, цитирано от novini.bg.

Според данни на американското издание цифровите продажби на Менсън са скочили с 40 процента. Общото количество на стриймваните му парчета се е увеличило през изминалата седмица със седем процента и е достигнало шест милиона.

Отбелязва се, че последният сингъл на рокаджията, "Don't Chase The Dead", е отпаднал от категорията Billboard Mainstream Rock Airplay, където се задържа през последните 12 седмици.

По-рано този месец певицата Фийби Бриджърс разказа за "стаята за изнасилвания" в дома на музиканта. От физическо и психологическо насилие от страна на Менсън се оплакаха над десетина жени. Първа от тях беше актрисата Еван Рейчъл Ууд, която е била партньорка на рокера в края на миналия век.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СмяхСАЩ

    11 0 Отговор
    " ...която е била партньорка на рокера в края на миналия век." Направо да го съдят и прадядо му от по-миналия век ако е направил нещо ... тези американци за пари всичко са готови да направят, лошото е че като нови нам братя и ние почваме да се държим като тях
  • 2 Баце

    4 0 Отговор
    А кой ги е карал да ходят в тази стая?