Отидете към основна версия

24 061 74

Надежда: Къща в Симеоново и BMW, за да съм нечия любовница

  • тризначките-
  • big brother-
  • биг брадър

 "За да бъда нечия любовница ми трябва къща в Симеоново и BMW”. Това заяви Надежда от Big Brother в предаването на Нова телевизия „Карбовски: Директно”.

Пред водещия тризначките се определиха като победители в риалити формата, чийто финал ще бъде в понеделник (17 декември).

Тризначките заявиха, че са завършили шивашки техникум, но не могат да шият дрехи. Оказа се, че трите сестри се дразнят на факта, че хората ги възприемат като едно цяло и ги слагат под общ знаменател.

Девизът на Любов е „Винаги напред и никога не се отказвай!” и харесва мъже с чувство за хумор.

Сестрите обясниха, че си имат доверие и никога няма да се предадат една друга, за разлика от останалите хора извън семейството им.

„Благоевград вече е тесен за нашите души. Ние не желаем да сме в медийното пространство. Просто си правим взаимна услуга с продуцентите. Факт е, че ни поканиха в две предавания. Ние само искахме да покажем, че хората са потиснати и озлобени”, твърдят Вяра, Надежда и Любов.

Въпреки конфликтите, които имаха трите сестри с актрисата Стойка, те се определиха като добри хора.

Когато Карбовски засегна темата за миналото им обаче, лицата им помръкнаха. „Винаги бяхме като принцеси. Далеч сме от мисълта, че не сме имали детство. Ние трите сме като коалиция”, казаха единодушно те в опит да избегнат отговора на въпроса за тежкото им минало. Оказва се, че майка им от 20 години работи в цигарен комбинат и ги е отгледала сама.

В любовта обаче срещат трудности. Любов не харесва приятеля на Надежда и затова сестра й не я срещала с него.

На въпрос защо не харесват водещата на „Горещо” Венета Райкова, те тактично отклониха въпроса. Отрекоха и версията, че страдат от дислексия. А какъв е талантът им – предстои да разберем.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Изгониха Цеце от Биг брадър

    Финалистите в "Биг Брадър" станаха четирима броени дни преди финала в понеделник. Зрителите изгониха македонката Цеце. Така за първот ...
    15.12.2012
    13 147
    19