Last news in Fakti

15 Декември, 2012 22:15 13 136 19

Изгониха Цеце от Биг брадър

  • цеце-
  • биг брадър

Финалистите в "Биг Брадър" станаха четирима броени дни преди финала в понеделник. Зрителите изгониха македонката Цеце.

Така за първото място и награда - кола, ще се борят Найден, Боби, Стойка и другият македонец - Лестер.

Петата най-любима реалити звезда в предаването - Цеце напусна Къщата внезапно. Тя излезе през скрития изход на изповедалнята и така съквартирантите й не разбраха, че Цеце вече не е в играта.

Пред водещата Алекс Сърчаджиева македонската красавица заяви, че през цялото време е била себе си. Цеце каза, че иска да спечели Боби, но осъзнава, че въпреки, че е хлътнала, едва ли ще си тръгне към Македония заедно със спортиста.

Манекенката благодари на българите, че са я подкрепяли почти до финала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай хуй

    1 0 Отговор
    еее хубава работа, вместо да изгонят оная вълчица стойка-откачалка, те изкараха най-хубавото нещо което може да задържи погледа върху екрана.
  • 2 цеце е супер

    1 0 Отговор
    супер готина мадама е ЦЕЦЕ :-) положителен човек без никакви забележки, странно е някой да не я харесва
  • 3 ВИП АМГ

    9 1 Отговор
    izgoniha sladurankata i ostaviha stoika.

    Коментиран от #6

  • 4 Ванче Михайлов

    1 0 Отговор
    Очевидно , че бутат ПИПИРУДАТА наградата . Искат да покажат -"Вижте колко е велик Биг Брадър прави от полу-грамотни маргинали актриси и звезди " справка Стойка ! Това обаче е отвратително , защото самата Стойка става да играе само героиня на Зола от "Жерминал" . Българката от Р. Македония Цеце /Цецка показа изключително ниво на възпитание и държане , е без "влюбването" в ботура Боби, и заслужаваше да си тръгне с колата !
  • 5 фугтк

    1 0 Отговор
    Ами тия сами решават кой да изгонят - предаването е боза и то газирана!
    Стойка както каза Пацо няма нищо хубаво в нея и отгоре на всичко е проста и шизофреничка!
    Много ясно, че тука всичко е нагласено от дебелия брат мазен и тая ще стане победител...
  • 6 efendi CANDE

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ВИП АМГ":

    zaprvi pat da ti dadam plus:-)))
  • 7 иван

    1 0 Отговор
    може даса македонци но и двамата са по българи от стоика и боби тия двамата са големи п....добре че мъниполират резолтатите иначе ще спечели некои свестен ане стоика или боби
  • 8 лелеее

    1 0 Отговор
    О, Боже, каква драма, какво чудо!... Тук не се научили да пишат, но мрънкат за някакво малоумно шоу... БГ върви стремглаво надолу....
  • 9 Ivan

    1 0 Отговор
    По нагласено шоу не може и да има, просто им се чудя на тия дето даже и пращат смс-и, с нетърпение чакам да свърши, че да дадат нещо по интересно.
  • 10 гост от

    1 0 Отговор
    шое маке се е л..но,като от свети влас пълно с такива вредни уж македонци и като им кажеш ей македонец той се обижда а между тях си говорят на техния някакъв странен език (македонски)

    Коментиран от #15

  • 11 гошо ръга лошо

    0 0 Отговор
    Що бе, какво и е на Стойка? Спокойно може да играе Орка във Властелинът на пръстените
  • 12 Niko

    0 0 Отговор
    Какво и се връзвате на тая боза? Единствения плюс на предаването е да показва умствената изостаналост и моралния упадък на смачкания българин. Аз лично си изгубих 20 мин. от живота да видя предаването и няма да повторя.Със здраве.
  • 13 ВЕНЕЛ

    0 0 Отговор
    ДОБРЕ Я ИЗГОНИХА МУХАТА ЦЕЦЕ. МЛАДО МОМИЧЕ, СПЕЧЕЛИЛО КОНКУРС ЗА КРАСОТА И ТО НА РЕПУБЛИКАНСКО НИВО, А Е МНИТЕЛНО НА НИВО ПАРАНОЯ. МНИТЕЛНО И ГЛУПАВО! ГЛУПАВО ЩОТО СЕ ВЛЮБИ В НАПЪЛНО А- СЕКСУАЛЕН ЕГОЦЕНТРИК , КОЙТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА Я ОПРАВИ КАТО ХОРАТА И ЗАТОВА СЕ ДЪРПА, НО ТЯ НЕ УСЕЩА РЕАЛНАТА ПРИЧИНА ТОЙ ДА СЕ ДЪРПА, ЩОТО Е ГЛУПАВА И Я ПРИВЛИЧА БЕЗРАЗЛИЧИЕТО МУ, КОЕТО ВСЪЩНОСТ ТОЙ ИГРАЕ. ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА Е ЧЕ Е А-СЕКСУАЛЕН И МНОГО СЛАБ ЛЮБОВНИК!!!
  • 14 АРМАГЕДОН 681

    0 0 Отговор
    В този шарен свят, пълен с достъпна и безплатна информация. При тези възможности за достъп до хиляди прекрасни неща... да гледате това долнопробно предаване пълно с простовати индивиди е пълно безумие! Жал ми е за вас..

    Коментиран от #16

  • 15 стелт

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост от ":

    Моето скромно мнение е, че точно българите се изложиха страшно в това шоу! С малки изключения всички българи са или откачени /Пацо и близначките/ или истерички /Стойка/ или д...ли като Лилето и т.н. Македонците за разлика от всички тях бяха на едно завидно добро ниво през цялото време. За съжаление явно Стойка я бутат и тя ще спечели!
  • 16 Бай Онзи

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "АРМАГЕДОН 681":

    Мой човек, тогава защо пишеш по темата като не те засяга!
  • 17 Ba6 Maistora

    0 0 Отговор
    четох коментарите и мисля че наи точен е коментара на "стелт" напълно съм съгласен с теб ...но все пак тези хора не са наи добрата извадка от българския народ,което все пак малко ме успокоява.......
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Божеееее

    0 0 Отговор
    За какво е този интернет бе? Вие само пишите за Златки, Камелки, Николетки, Алисийки, Емилийки и колко ли още ги има. Няма ли свестни новини или други шоу звезди? Ама наистина звезди, не като тези отдаващи се само за пари. Пари, пари и пари, то не са джипове, пари, почивки на някакви острови, тоалети от чужбина, разводи, ревове, нетолерантности и пак парииии. Боже опази!!!