Отидете към основна версия

8 005 48

Дизайнерът на Рита Ора: България няма да има повод за гордост в следващите 100 години

  • рита ора-
  • дизайнер-
  • българия-
  • ново видео-
  • публично извинение-
  • скандал-
  • снимки

Мис България Вселена 2015 поиска публично извинение от моделиера

Само преди няколко дни бе световната премиера на последната песен на Рита Ора, носеща заглавието "Bang", чиито снимки се проведоха у нас през последния месец на миналата година. Част от сцените във видеото са заснети на фона на панелните блокове на квартал "Тева" в миньорския град Перник, а останалите - във вътрешността на най-големия идеологически монумент на комунистическия режим в България - паметникът Бузлуджа.

Музикалният клип на британската изпълнителка вече дни наред една от най-обсъжданите теми в страната ни, а съвсем наскоро интересът към нея придоби още по-големи размери, след като дизайнерът на звездата, създал носията ѝ за кадрите, се изказа грубо за държавата ни във виртуалното пространство, а носителката на титлата "Мис България Вселена" за 2015 г. Радост Тодорова поиска публично извинение от него, пише сайтът life.dir.bg.

Думите му обаче, срещнаха неодобрението на една от потребителките на мрежата, решила да му припомни, че клипът все пак не е сниман в тяхната република.

"Косово на картата? Това е България, моята родина - едно от най-древните населени места, с култура и съкровища. Тя е рай с уникална природа. Не ви прави чест, че лъжете по този начин", написа му тя.

А отговорът на Сахити не закъсня.

"Вие може и да сте на картата, но няма да имате с какво да се гордеете през следващите 100 години", отвърна ѝ той.

Реакцията му привлече вниманието на красивата Радост, която се включи в спора, изтъквайки, че мъжът е точно толкова арогантен, колкото е предполагала. Освен това тя допълни, че поведението му е срам за народа му, тъй като далеч не го представя по добър начин.

По-късно Тодорова поиска официално извинение от моделиера.

"Все още чакаме извинение от Валдрин Сахити, задето нападна България в коментара, който впоследствие изтри. Би било срамно, ако искаш да представиш страхотната си музика със скандал, с който очевидно си запозната. Снимаш с известни български символи и ги наричаш "традиции на Косово". Е, и ние сме горда нация и няма да търпим подобна обида дори и да сме твои фенове", написа тя под изображение от "Bang", качено в профила на Рита Ора, а преди минути сподели като 24-часова история екранна снимка на несъществуващите вече коментари, които са си разменили с дизайнера.

Към момента обаче няма официален коментар от екипа на звездата.

Хубавата врачанка се прочу из целия свят по време на конкурса преди 6 г., състоял се в Лас Вегас, когато водещият на надпреварата Стив Харви неволно провъзгласи грешна претендентка за победител. След като той се поправи Радост бе тази, която в суматохата подкрепи истинската победителка Пиа Алонсо Вурцбах, окуражавайки я да пристъпи напред и да приеме короната си.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.

Свързани новини