Отидете към основна версия

4 385 15

Брад Пит и Анджелина Джоли с най-скъпия развод на всички времена

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • развод-
  • родителски права-
  • попечителство-
  • имущество-
  • подялба

Все още двамата не успяват да се споразумеят за родителските права над децата и подялбата на имуществото

Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Бранджелина се раздели през 2016 г., но холивудската двойка продължава да е свързана, защото бракоразводното дело продължава вече пета година. Брад Пит и Анджелина Джоли все още не успяват да се споразумеят за родителските права над децата и подялбата на имуществото.

Правни експерти смятат, че Джоли и Пит са похарчили по над 1 милион долара от подаването на молбата за развод и прогнозират, че времето им в съда може да продължи още шест години, ако нещата продължат така.

Бракоразводният адвокат от Лос Анджелис Кели Чанг Рикерт направи разбивка на разходите за в. Daily Mail и заключи, че делото, по отношение на юрисконсултските такси, е „едно от най-скъпите дела за развод в историята на Холивуд“.

Огромните суми, които двойката плаща се свеждат до редица фактори. Един от тях е използването на частен съдия, чиито почасови ставки варират от 900 до 1000 долара и се очаква да струват по около 10 000 долара на ден.
Ако частният съдия бъде назначен за петдневен процес, актьорите ще трябва да платят 50 000 долара предварително, както и допълнителни 10 000 долара, за да прегледа документите за развода, коментира адвокатът.
Правните експерти смятат, че досега Пит и Джоли са похарчили близо половин милион долара за частни съдии.

Най-малките деца на двойката са близнаците Нокс и Вивиан, които в момента са на 12 години. Така че, битката за правата върху децата може да продължи още шест години, докато те не навършат 18 и вече това не може да е казус в развода.

Съвсем наскоро представители на Анджелина Джоли уточниха, че звездата от "Господарка на злото" е готова да предостави доказателства в подкрепа на твърденията си, че е била физически и вербално насилвана от Пит по време на дългосрочната им връзка.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.

Свързани новини