Отидете към основна версия

18 286 32

Мускулестият Тишо от "Фермата" се превърна в жена

  • тихомир-
  • ефермата-
  • мелиса-
  • жена-
  • смяна на пола-
  • тихомир рангелов

Само с 30 кг. по лека и много по-щастлива, пише Мелиса в мрежата

Мачото Тихомир Рангелов, който участва във Фермата преди 2 години, вече е жена. За това се похвали самият той/тя във фейсбук. Подвизава се под името Мелиса Рангелова.

"Само с 30 кг. по лека и много по-щастлива. Открийте разликите", пише Мелиса във Facebook.

"Истината е ,че много дълги години отлагах това....и сега следвам сърцето си истински И осъзнавам, че съм тръгнала по-доста труден и дълъг път.

Благодаря Много на всички Вас за невероятната подкрепа, голямата любов и милите думи, които ми изпратихте. Определено имам нужда от това сега. Благодаря, Обичам ви!"

Феновете му обаче посрещат промяната със сметени чувства. "Наистина не разбирам защо този човек си го причини. Та той си промени целия живот. До колкото си спомням беше състезател по културизъм.", коментира потребител. "Това налагане на либерални идеи вече стана супер страшно, подменя традиционни ценности, а не бива. Не може да не ти е проблем да кажеш, че си гей 30 години, а изведнъж на 31 да станеш жена. Това не идва ей така. Както и да е, жив и здрав да е, беше ми симпатичен, вече не", обобщава друг, предава Лупа.бг.

"И на мен ми беше трудно да възприема Тишо като Мелиса, да не говорим, че визуалната промяна и към момента е драстична, но това са фактите", слага финал друг потребител в социалната мрежа.

Не липсват обаче, фенове на Тихомир, които не могат да повярват в трансформацията и смятат, че или става дума за лоша шега, или фейсбук профила на Мелиса е фалшив.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 24 гласа.

Свързани новини