Отидете към основна версия

10 348 22

Гергана от "Ергенът" без секс от 6 месеца

  • гергана-
  • ивка бейбе-
  • тикток-
  • без секс-
  • ергенът

Поне така твърди тя в кратко интервю пред Ивка Бейбе

Гергана Стаменова може и да е голяма красавица, но понякога и тези жени остават на сухо. Е, поне така твърди тя в кратко интервю пред Ивка Бейбе, което се появи в TikTok.

Огнената брюнетка сподели, че е на сухо от 6 месеца. „Не съм много по секса напоследък. От шест месеца не съм правила секс“, каза с широка усмивка Гери. Това обаче означава само едно нещо, а именно – Гери няма да спечели битката за Виктор Стоянов. Отношенията между двамата не са били никога доста близки, макар че изкусителката се опита да влезе доста ударно в личното пространство на ергена.

Сексът за Гери с Виктор може да си остане мираж, но в нета се твърди, че и други момичета от „Ергенът“ може да останат на сухо. Победителка ще има, а нейното име вече е почти известно. Става въпрос за Виктория Капитонова, която в момента е определяна за манипулаторка №1.

Рускинята наскоро обаче каза в Instagram, че Виктор не е неин тип мъж, отбелязва vbox7. Тя обичала по-светли мъже, а Виктор бил и доста суетен. Възможно е да казва това, за да заблуди всички ни, но скоро ще научим истината.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 21 гласа.

Свързани новини

  • А ти гледаш ли "Ергенът"?

    В тролея благообразна госпожа ми казва: "Нали разбирате, никога не бих гледала "Ергенът", но това вече не може да се търпи". Разби ...
    18.04.2022
    6 155
    48