Отидете към основна версия

4 862 32

Мъжките дрехи, които най-много дразнят жените

  • дрехи-
  • гардероб-
  • мъже-
  • жени

Няколко елемента от мъжкия гардероб не се понасят добре от дамите

Снимка: Shutterstock

Редакторите на руското онлайн списание Men Today изброиха дрехите в мъжкия гардероб, които дразнят жените. Съответният списък се появи на уебсайта на изданието, пише jenata.blitz.bg.

На първо място, експертите призоваха мъжете да се откажат от прозрачната риза или мрежестата тениска. Според тях тези неща са твърде откровени, защото материята им прозира и се виждат зърната. За мъжете жена в прозрачна или мрежеста тениска може да бъде много секси, но при дамите този тоалет не действа по същия начин.

В списъка присъстват още шапка с помпон и тесните дънки. С последния елемент от гардероба мъжете трябва да са много внимателни, предупреждават експертите. Тесните панталони могат да подчертаят недостатъците на фигурата. Те не са особено полезни и за репродуктивната система, защото ограничават кръвоснабдяването към важни органи.

В заключение авторите на материала подчертаха бижутата, които мъжете носят като знак за принадлежност към някаква младежка субкултура. Зрелият мъж не носи подобни бижута, а залага на класики като стилен часовник.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.

Свързани новини