Отидете към основна версия

2 038 4

Гери Турийска се връща към музиката (ВИДЕО)

  • гери турийска-
  • complicated relationship-
  • пощенска кутия

Първата песен, дело на Гери Турийска и „Complicated Relationship”

Създателката на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска и тромбониста Велислав Стоянов представят общ музикален проект на 7 ноември. Той носи заглавието „Complicated Relationship” и е със специалното участие на едни от най-успешните имена на родната музикална сцена – Веселин Веселинов–Еко (бас), Милен Кукошаров (клавишни) и Росен Ватев (ударни).

Албумът включва 10 композиции и е подкрепен от Национален Фонд Култура.

Песните в него ни връщат във времето на мелодичната поп музика, когато мелодията и текста бяха глинено тяло, върху което аранжиментите можеха да рисуват, да го преобличат в най-различни жанрове и настроения. Музиката на „Complicated Relationship” ще бъде издадена на плоча, за чийто дизайн се е погрижил Боби Крумов от ULTRA TEAM.

Първият сингъл „Сърцето ми“ вече набира скорост в интернет с елегантно видео, дело на Петър Димов от Dark White Vision. Клипът е заснет на красивите скалисти плажове в Царево това лято. Този месец се очаква да излезе и ремикс на сингъла, върху който работи композитора Ясен Козев.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Гери Турийска с нов концерт утре

    Нов концерт на 14 септември бележи дейността на групата Complicated relationship. Това съобщи Гери Турийска, музикант и писател. Тя гостува в предаван ...
    13.09.2023
    1 027
    2