Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 14:57 2 003 4

Гери Турийска се връща към музиката (ВИДЕО)

  • гери турийска-
  • complicated relationship-
  • пощенска кутия

Първата песен, дело на Гери Турийска и „Complicated Relationship”

Създателката на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска и тромбониста Велислав Стоянов представят общ музикален проект на 7 ноември. Той носи заглавието „Complicated Relationship” и е със специалното участие на едни от най-успешните имена на родната музикална сцена – Веселин Веселинов–Еко (бас), Милен Кукошаров (клавишни) и Росен Ватев (ударни).

Гери Турийска се връща към музиката (ВИДЕО)

Албумът включва 10 композиции и е подкрепен от Национален Фонд Култура.

Песните в него ни връщат във времето на мелодичната поп музика, когато мелодията и текста бяха глинено тяло, върху което аранжиментите можеха да рисуват, да го преобличат в най-различни жанрове и настроения. Музиката на „Complicated Relationship” ще бъде издадена на плоча, за чийто дизайн се е погрижил Боби Крумов от ULTRA TEAM.

Първият сингъл „Сърцето ми“ вече набира скорост в интернет с елегантно видео, дело на Петър Димов от Dark White Vision. Клипът е заснет на красивите скалисти плажове в Царево това лято. Този месец се очаква да излезе и ремикс на сингъла, върху който работи композитора Ясен Козев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доста мъже се виждат

    5 0 Отговор
    пък само една жена. Явно добре се справя

    Коментиран от #2

  • 2 Есен е

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Доста мъже се виждат":

    Да,ще и проправят път в музиката,ако
    не се е завъртяла увертюрата.
    Па ,нека пее!!!
  • 3 ха ха

    8 0 Отговор
    На тази пишман певачка наистина мозъка и е ...на салата...още ли не е станала инфуенЦърка и художничка както е модерно сред бездарниците които са ,,,всичко мога,всичко знам аз професор съм голям...Не се и мъчих да изслушам докрай лигавото и рецитиране.
  • 4 Вижте

    5 0 Отговор
    и фамилията?!? какво да турим