Отидете към основна версия

11 225 0

Дневен хороскоп за 07.01.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

За Скорпионите денят ще е доста добър

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес мързелът ви ще е просто безпределен. Ако няма да скачате да ловите кръста за здраве, то поне направете малко физически упражнения. Или, ако не можете да се разделите с дивана, поне почетете нещо, забравете телевизора.

Телец

Между желанията и възможностите ви няма и в близкото денонощие няма да се появи непреодолима граница. Няма да си спомните какво е това страх и гледайте да не забравите какво е това любов.

Близнаци

Да се чуди човек къде генерирате толкова много оптимизъм и вяра в доброто. Сякаш във вас има един малък реактор, който запалва искрите у другите. Не му позволявайте да спре.

Рак

Днес ще направите сметка на финансите, с които разполагате в началото на годината. Не се притеснявайте, ще се появи нова възможност, която ще е доста добра за вас. Използвайте днешния ден, за да поздравите онези, които сте забравили досега.

Лъв

Ден на изненади и някой от тях сами ще сте си скроили. Не се опитвайте да ритате срещу правилата, защото резултатът няма да е във ваша полза. Революционният дух оставете за други неща.

Дева

В малко лирично настроение ще сте днес. По-добре не давайте напразни надежди на приятели и близки, че споделите с тях времето си, трудни сте за общуване.

Везни

Ще се чувствате свободни и волни като птици. Първата работна седмица, въпреки че беше доста напрегната, ви донесе много повече отколкото може да си представите. Тепърва ще жънете плодовете на усилията си.

Скорпион

За вас денят ще е доста добър. Ще имате късмет с каквото и да се захванете, а може би това просто е заслужена награда за всички усилия, положени до момента.

Стрелец

Трудно ще удържате поривите си днес. Ще ви мамят далечни страни и полета. Ако ви стиска, грабвайте куфара и тръгвайте, светът чака да го покорите.

Козирог

Днес най-съблазнителният начин да решите даден проблем може да се окаже най-мелодраматичният. Не е разумно да го предпочетете, прекалено дълго ще си спомняте после.

Водолей

Днес на някого ще му е нужна именно вашата помощ. Това може да ви отнеме целия ден, но недейте да отказвате, единствено вие сте в състояние да помогнете.

Риби

Най-неочаквано днес ще получите за лична употреба много свободно време. Дано да знаете какво точно искате да правите, за да не пропилеете подаръка от съдбата.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 30.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Отношенията ви с околните може да са малко п ...
    днес в 07:00 ч.
    3 799
    2
  • Дневен хороскоп за 29.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще получите хиляди комплименти. Сваляйте отвреме-навреме розовите очила, за да не се главозамаете. Не ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 122
    0
  • Какво да очаква всяка зодия през октомври според астролога Влад Рос

    Всеки тайничко иска да знае какви изненади му е подготвила Съдбата. Именно заради това мнозина следят хороскопа си. Известният украински астролог В ...
    28.09.2024
    5 396
    1
  • Дневен хороскоп за 28.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Имате достатъчно смелост да предприемете някои важни крачки, но знайте, че нещата няма да станат лесно. Не ...
    28.09.2024
    4 479
    0
  • Дневен хороскоп за 27.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще си възвърнете практичния усет. Ежедневните неща ще ви се отдават безпроблемно. Вслушвайте се в съвети, н ...
    27.09.2024
    4 565
    0