Отидете към основна версия

5 505 18

Жената-мечта: На какво преди всичко обръщат внимание мъжете?

  • жена-мечта-
  • обръщат внимание-
  • привлекателна жена

Първото нещо, което често хваща окото на мъжете, е усмивката и смехът на дамата, адресиран до тях

Снимкa: Shutterstock

Опитвайки се да изглеждат привлекателни, дамите прибягват до много трикове. Но има ли смисъл в това, ако мъжете не забелязват дори половината от тези усилия? Да видим на какво мъжете обръщат внимание, защото то е това, върху което трябва да работите.

В търсене на декоративна козметика, нанасяне на грим за час и проследяване на най-новите постижения в пластичната хирургия, дамите често преминават границата: грижата за себе си става не необходимост, а единственият смисъл на живота. Сами разбирате, че това е жалко!

И ето го парадокса: като правило, по-голямата част от това, в което дамите прекарват много часове, мъжете просто не забелязват. Те виждат други неща.

Усмивка

Първото нещо, което често хваща окото на мъжете, е усмивката и смехът на дамата, адресиран до тях. И няма нищо чудно: как да не забележите лъчезарната радост, която е насочена право към вас?

Господата са по-склонни да се доближат до усмихнато или смеещо се момиче, отколкото до такова, на чието лице е замръзнала недоволна гримаса. И преди да се възмутите (да, знаем, че всеки има лоши дни), опитайте се да направите аналогия със собственото си поведение. Бихте ли харесали човек, навъсен като градоносен облак?

Глас

Гласът е нещо, на което просто е невъзможно да не обърнете внимание (освен, разбира се, ако не общувате с хора на жестомимичен език) и нещото, в което мъжете често се влюбват.

И всяка жена може да обърне внимание на своят реч, да я подобри, да формира най-подходящия звук на собствения си глас. Резултатът няма да закъснее.

Коса

Да, това е факт - по-голямата част от представителите на силната половина на човечеството не могат да откъснат очи от женските кичури.

Първото нещо, на което те обръщат внимание, е дългата, гъста и здрава коса. Така че не бързайте да зачеркнете грижата за косата от списъка с процедури - всичкото време, което вложите в това, ще ви се върне стократно.

Както видяхме, мъжете не винаги обръщат внимание на това, което дамите толкова ожесточено се опитват да покажат. Напълно възможно е вашият любим да не забележи ламинираните ви мигли или страхотния салонен маникюр.

Ако обаче следвате горните съвети, той ще ви гледа така, както се гледа една истинска богиня.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.

Свързани новини