Отидете към основна версия

1 810 1

Днес се събуждат всички скрити „черни“ желания

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Независимо дали искате да покажете неприятната си страна или не, тя ще започне да се проявява, твърдят астролозите

Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Скорпион и от 08:11 ч. до 11:09 ч. е на празен ход.

В 11:09 ч. Луната преминава в знак Стрелец до 16:06 ч. на 26 август

Луната в знак Стрелец ни кара да мислим абстрактно, да се стремим към стабилност, спокойствие, искаме да правим всичко по правилата. Социалната активност се увеличава. Гледаме към бъдещето с по-голям ентусиазъм.

Избягвайте преяждането, сега черният дроб и стомахът доста трудно ще се справят с усвояването на тежката храна. Ако искате да подобрите външния си вид, правете топли маски от плодове, билкови отвари. Не се препоръчва посещение при зъболекар, пробиване на уши, правене на татуировки.

Стрелец е знак на елемента огън, затова се смята, че когато Луната е тук дава само сухота и безплодие. Не си струва да засаждате нови растения, както и да пресаждате отново стари. Растенията днес са особено чувствителни при засаждане, така че ако ги засадите неправилно, те може да не се вкоренят или да дадат малко плодове.

Лунен календар: продължава 8-ти лунен ден до 14:49 ч.

Следва 9-ти лунен ден от 14:49 ч. на 24 август до 16:00 ч. на 25 август

В 9 лунен ден у всеки човек се събуждат всички скрити „черни“ желания. Независимо дали искате да покажете неприятната си страна или не, тя ще започне да се проявява. В емоциите може да се наблюдава безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци или мнителност. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Време на енергиен обрат. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими са гърдите, коремната област и органите на кръвообрaщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно. Хубаво е да има много светлина около вас.

Заболяването в 9-ти лунен ден не е случайно, това е доказателство за грехове на предците, проява на родово проклятие. На този ден започват коварните, сериозни, хронични заболявания, те могат да се повтарят и да бъдат фатални. Не се лекуват по почти никакъв начин, освен ако, разбира се, самият подход към тях не се промени. Дори ако близките ви просто седят до вас и ви съчувстват, ще стане по-лесно. Това е ключът към бързото и успешно лечение. Ако нито един любим човек не е с вас, болестта може да се проточи и ще бъде трудно да се излекува. Помолете предците си за помощ и защита.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни предмети. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате хранителни стоки, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува днес, е изпълнено с някаква опасност. Може да причини разочарование, загуба на пари, отравяне и т.н.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини