Отидете към основна версия

2 134 12

Маги Сидерова се присъедини към българския отбор по бокс (ВИДЕО)

  • маги сидерова-
  • мисис българия-
  • бокс-
  • тренировка-
  • отбор по бокс-
  • олимпиада

Красивата и атлетична брюнетка получи възможност да тренира с родните състезателки по бокс

Носителката на титлата „Мисис България“ Маги Сидерова получи златната възможност да тренира с женския ни отбор по бокс на спортната база в Белмекен.

„Надявам се да мога да остана тук три седмици. Толкова ще продължи лагерът на нашите боксьорки Светлана Каменова и Станимира Петрова, които имат квоти за олимпиадата. Искам да благодаря много на федерацията по бокс, които ми позволиха да бъда част от това, както и на треньора им“, разказа пред „Телеграф“ Сидерова.

Тя сподели още, че първите два дена в лагера на спортистките ни са ѝ се сторили като две седмици.

„Тренирам двуразово. Възхищавам се на тези момичета, за спортния дух, дисциплината. Имах нужда да си дам рестарт, емоционален, физически, да избягам от градската среда. Тук е страхотно, природата, климатът, дори храната ме връща в едно време, когато ходехме по детски лагери“, добави Маги.

Според нея това наистина е най-доброто място, на което човек може да се съсредоточи изцяло само върху подготовката си, няма какво да те разсейва. Пълната изолация, според нея, в такъв момент е ключова, за да се съсредоточиш върху това, което правиш и целите, които си си поставил.

Хубавицата успява да се включи в почти всички тренировки на олимпийските ни надежда с хъс и доказва, че няма невъзможни неща, стига да има желание. Разбира се, докато текат спарингите, Маги влиза в залата по бокс и тренира с чувал.

“Аз не обичам да тичам, а тук се научих и да тичам, и да правя един куп други неща“, разказва още атлетичната брюнетка.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини