Last news in Fakti

14 Юни, 2024 11:59 752 3

След пиянската нощ: Тайсън Фюри обеща да изкачи отново планината на тежката категория

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • александър усик

35-годишният Фюри бе заснет да лази по тротоара след като бе изгонен от бар "Никъде" в Моркамб

След пиянската нощ: Тайсън Фюри обеща да изкачи отново планината на тежката категория - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри обеща да изкачи отново планината на тежката категория в първото си изказване, след пиянската нощ в родината си. Миналият петък бившият шампион на WBC трябваше да бъде изведен от кръчма от охранители, след като изглеждаше, че е изпил твърде много.

35-годишният Фюри бе заснет да лази по тротоара след като бе изгонен от бар "Никъде" в Моркамб. Но той се върна във фитнеса само няколко дни след пиянската нощ, която на пръв поглед предизвика махмурлук, и обеща да сбъдне мечтата си да стане безспорен шампион в тежка категория.

В четвъртък сутринта воинът от Уайтеншоу сподели със седемте си милиона последователи в Инстаграм видео, на което се вижда как нанася удари в своята фитнес зала. Придружаващият надпис гласи: "Слушайте! Покорил съм всичко в бокса - титли, рекорди, всичко. Но никога не ми се е налагало да се връщам след загуба. На 21 декември в Рияд, в сърцето на кралството, кралят ще си върне трона и ще стане неоспорим. "Усик, аз идвам за теб! Приготви се за Циганския цар! Пътят към изкуплението е изцяло мой. Знам какво трябва да направя, видях недостатъците си и вярвам, че ще стана абсолютен шампион."

През миналия месец Фюри претърпя поражение от Олександър Усик в Рияд. Двамата бяха напът да подновят съперничеството си през октомври, но вторият им сблъсък в Саудитска Арабия беше отложен за 21 декември.

Поражението от бившия крал в полутежка категория Усик беше първото в 16-годишната професионална кариера на Фюри. А бившият обединен шампион в тежка категория се радва на възможността да стане неоспорим владетел на дивизията след загубата.

"Здравейте, тук е Тайсън Фюри. Върнах се в залата, както виждате“, казва Фюри. „Отброявам дните до момента, в който ще мога да се изправя срещу Усик“.

Кадрите от алкохолната нощ на Фюри - първият път, когато той пие от повече от година - станаха популярни. Източник разкри пред вестник „Сън“, че той е бил доста зле.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мистър Каратека

    1 0 Отговор
    Те са го изгонели за негово добро, иначе щеше да се опикае вътре пред всички.
  • 3 Пръц

    0 0 Отговор
    Мислех си, че само в България да си пияница и спортист е запазена марка!