Отидете към основна версия

2 686 21

Диляна Попова пусна изкушаваща СНИМКА от снимките на "Островът на 100-те гривни"

  • диляна попова-
  • александър сано-
  • водещи-
  • островът на 100-те гривни-
  • риалити

Изглежда, че новото приключенско риалити шоу на бтв вече е започнало

Най-новият приключенски риалити формат "Островът на 100-те гривни" вече е в процес на разработка и снимките започват да текат с пълна сила. От няколко седмици двойката водещи Диляна Попова и Александър Сано са във Филипините, където участниците в първия сезон на предаването ще се борят за оцеляването си и за голямата награда от 300 000 лева - най-високата предлагана до момента в риалити шоу.

През последните седмици няколко участници от предишни сезони на конкурентното шоу по Нова телевизия - "Игри на волята" се присъединиха към двамата водещи и показваха различни гледки и елементи от екзотичното място, без да издават какво точно ще се случва в шоуто.

"Into the wild…" (в дивото), написа Диляна Попова към снимките в Instagram профила си, на които тя е единствено по горнище на бански и къси панталонки в бледо жълт цвят, а Сано е доста по-облечен от нея - с хавайска риза и дълги панталони. Аксесоарите завършват визията ѝ на двамата, като се вижда, че по водещият виси тежък ланец с интересни украшения.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 12 гласа.

Свързани новини