Отидете към основна версия

7 457 6

Ще става ли 78-годишният Берлускони отново баща?

  • силвио берлускони-
  • франческа паскале-
  • бременна-
  • годеница

Светско списание обяви, че 29-годишната му годеница е бременна, политикът отрича

Слухът, че Франческа Паскале - 29-годишната годеница на Силвио Берлускони, очаква бебе от 78-годишния политик, обиколи италианските медии и социални мрежи след публикация в италианското светско списание „Оджи“.

Папараците са заснели младата жена как разглежда витрина на магазин за детски дрешки и аксесоари в Рим, облечена с доста широка бяла блуза и с ръка, поставена на корема. Седмичникът е сложил безапелационното заглавие „Личи ли, че съм бременна?“, което отключва вратичка за догадките. 

Във високорейтинговото вечерно коментарно предаване на италианската държавна телевизия РАИ Уно „Врата до врата“ Берлускони коментира връзката си с Паскале с думите: „Щастлив съм в ситуацията, в която съм“. След това обаче на конкретен въпрос за евентуалната бременност на приятелката му, той отговори, отричайки категорично: „Не, това не отговаря на истината“.

В италианското интернет пространство се появиха и закачки, че Франческа може да е бременна само от Светия дух, тъй като бившият премиер на страната отдавна не е на възраст, в която да е в състояние да прави деца.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини