Отидете към основна версия

7 289 48

Кой е виновен за царските имоти?

  • врана-
  • царски имоти-
  • симеон сакскобургготски

България няма да обеднее, ако бившият монарх и неговите наследници, имат дом, в който се завръщат

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Разбирам разочарованието на Симеон Сакскобурготски, но всичко е плод на негови грешни преценки и грешни действия. Той трябваше да знае, че хората които го канят в България са именно представители на силите, които погубиха и баща му и България преди 74 години. Техните наследници днес продължават да го смятат за чуждо тяло, мразят него и цялото му семейство.

Това коментира в профила си във „Фейсбук“ Илиян Василев.

Той им раздаде индулгенции за убийството на членовете на семейството му, включително на съветските хора, които отровиха баща му, на хората, които му бяха служили вярно преди 9 септември - на него и на България - генерали, политици, депутати, банкери, държавни служители и голяма част от които които бяха убити най-брутално.

Да предадеш паметта на близките си хора и да сключиш сделка с палачите си с надеждата, че те ще спазят уговорките за имотите и ще действат почтено е недопустимо лоша преценка - това което отличава добрия от лошия управленец.

Използван и непотребен.

Защото няма съмнение, че тези които днес управляват процеса и го преследват са неговия бивш охранител, неговите бивши хора от Държавна сигурност, които го използваха и направиха кариери и пари с негова помощ.

Той продължи да прави мили очи, да бъде коректен към тях, да им помага с имиджови мероприятия.

Дори се постави в услуга на олигарси, на руските икономически и финансови интереси, които чрез своите бивши министри сега реализира. И когато стана реч за юридическото оформяне на имотите /дори не на всички, а на толкова, колкото да бъдат оформени на царското семейство като безспорни/, тези сили се врътнаха. Той си остана чужд, "монархофашист", досаден имигрант, който им пречи да си вземат своето. Нали не вярвате, че спорното имущество ще остане държавно, а няма да паркира в портфейла на някой олигарх.

Да благодари на бившия си охранител, на новия Доган - Пеевски и на генералите от ДС - те му спретнаха всичко.

И да се надява на справедливост в Европа. Създаденият с негово участие Франкещайн го довърши.

Жъне, каквото сам пося.

България няма да обеднее, ако бившият монарх и неговите наследници, имат дом, в който се завръщат.

*Заглавието на е редакцията

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини