Отидете към основна версия

11 579 27

Социалистическо безумие - made in America

  • сащ-
  • социализъм-
  • доналд тръмп

Сега разбрахте ли колко е важно Тръмп да бъде преизбран в 2020 година?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тръмп каза в Обръщението си към нацията, че Америка никога няма да бъде социалистическа. Това оскърби чувствата на американски социалисти и те незабавно отговориха вчера със Зеления нов курс – проект за развитието на страната в следващите 10 години.

Това коментира във „Фейсбук“ Огнян Дъскарев.

Социалистката Окасио - Кортес, подкрепена от 64 леви конгресмени и 9 леви сенатори, обяви проекта пред левичарските медии. Целта е да бъдат намалени със 100% емисиите на СО2, заради страшното глобално затопляне. Проектът е безумен и ще върне Америка в каменния век, защото очевидно социалистите така искат. Ето:

- Премахване на въгледобива, производството на петрол, газ, премахване на атомните централи. Америка ще остане само на така нар. възобновяеми, зелени енергии. Това, естествено ще разруши икономиката, т. е. САЩ.

- Премахване на 99% от МПС, които се движат с бензин, с електрически коли. Как ще се отрази това на автомобилната индустрия? Безумие.

- Премахване на въздушния транспорт, защото замърсява. Ще бъде заменен с високоскоростни влакове. Хм, ами Хавай, Аляска и Пуерто Рико ще станат независими ли? Не съм чувал влакове да плуват волно из океана. /САЩ е огромна страна и да идеш през 2 щата е необходим самолет. С влак и кола е невъзможно да свършиш почти нищо в Америка, защото разстоянията са огромни./. Безумие.

- Всички американци, без изключение, ще получат работа. Тези, които не искат или не могат ще получават заплата от държавата. Това е забавно, защото насърчава трудолюбието, но насърчава и соцовете.

- Естествено, безплатно образование и здравеопазване за всички, какво по-лесно от това.

- Къщи, евтини за всеки, без изключение, който иска. И това е лесно.

- И сега внимание! Следва най-горещата част – всички здания, небостъргачи, пристанища, летища, офиси, складове, жилищни квартали, голф игрища, всичко построено от тухли, дърво, бетон, арматура, в цялата Америка трябва да бъде преустроено в еко здания, т. е. дишащи, зелени здания, екологични. Където не е възможно, зданията ще бъдат разрушени и построени зелени такива. Да, правилно прочетохте – точно това искат соцовете. /Любопитно какво мислят „десните” с големите кавички, за соцовете е ясно/.

Левичарските медии, дори Си Ен Ен мълчат, като гръмнати и ме занимават с избора между социалиста Гуайдо и комуниста Мадуро, като че ли това е важно.

Повтарям: проектът на Окасио - Кортес е подкрепен от 64 конгресмени и 9

сенатори от левицата. Мн важно: четирима сенатори, подкрепящи връщането на

Америка в каменния век, вече обявиха желанието си да се състезават за президентството в 2020. Освен това СЕГА милиони млади американски социалисти страстно подкрепят Зеления нов курс. Десетки милиони американци ДНЕС са социалисти! Това трябва добре да се знае.

Сега разбрахте ли колко е важно Тръмп да бъде преизбран в 2020 година?

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини