Отидете към основна версия

18 709 22

Касим Дал по стъпките на Доган, но удари на камък!...

  • орхан исмаилов-
  • касим дал-
  • нпсд

За разлика от Доган, обаче Дал се изложи като кифладжия в опита си за преврат

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Касим Дал по стъпките на Доган, но удари на камъка- доц. д-р Орхан Исмаилов!...

Двамата селски от Варненското село Дръндар - Доган и Касим вече 28 години разиграват турците и мюсюлманите в България, като опитни зайци, но май си п..рдят в един кош!?

Това коментира сайтът rodopite.net.

Има ли и грам логика в действията и изявленията през последните 3 месеца на бившия съратник на Доган- Касим Дал???

Какво точно цели Касим Дал от три месеца насам, всячески атакувайки личностно настоящия лидер на Народна Партия Свобода и Достойнство- доц. д-р Орхан Исмаилов???

От публикации във Facebook разбираме, че Касим Дал и „няколко съратници” са се самообявили за ново ръководство на НПСД, но по-важно за тях изглежда ежедневно да бълват помия по Г-н Орхан Исмаилов- ТОЧНО СЕГА ПРЕДИ ЕВРО-ВОТА!?

Вярно е, че Касим Дал е създателят на НПСД, както и това, че Доган създаде ДПС с помощта на комунистическото ДС.

Помним как в края на 2015 година, бившият ДС агент Ахмед Доган набързо изгони тогавашния председател на ДПС- Лютви Местан, който всъщност се представяше доволно на тази позиция. Местан беше изгонен, дори в нарушение на Устава на ДПС, но помия по него освен Догановите съратници бълваха и редица национални и регионални медии.

Явно увлечен по тоталитарните методи на своя селски* и Касим Дал се опита да организира вътрешно партиен преврат в НПСД в края на Януари…но не прецени, че нито той е Доган, нито доц. Исмаилов е Местан.

Въпреки, че Касим Дал съвсем спокойно можеше да реши проблема с един обикновен разговор с Орхан Исмаилов, като просто можеше да го помоли да се оттегли, той съвсем тоталитарно- по „Догански” понечи да се изгаври с доблестния представител на младото поколение доц. Исмаилов, като го атакува през националните медии с някакви смешни и неиздържани обвинения, които се основават само на предположения.

Пак по „Догански”, Касим Дал в нарушения на Устава, заедно с няколко свои съратници, без уставна легитимност свика и заседание на изпълнителния съвет на партията, чрез което се опита да отстрани доц. д-р Орхан Исмаилов от председателския пост…

Вътрешни източници от НПСД, предават че в своята ярост Дал и аверите му са понечили дори да фалшифицират няколко подписа в протоколите, и то на известни членове на изпълнителния съвет на партията, само и само да покажат, че публично са били отстранили Орхан Исмаилов, и така да пресекат участието на НПСД на предстоящия евро-вот. Фалшификацията на подписите се разследва от Прокуратурата…

Но неучастието на НПСД в евро-вота, автоматично би означавало малко повече гласове за Пеевски и Доган.

За разлика от Доган, обаче Дал се изложи като кифладжия в опита си за преврат, защото своевременните ответни действия на ерудирания млад лидер- доц. Орхан Исмаилов изтикаха Касим Дал в едно изключително жалко положение, като сега вече уж „големият борец за права и свободи” изглежда в очите на хората, просто като един ДПС-арски интригант…

Агонията на Касим и авери изглежда ще се увеличава все по-вече, понеже доц. д-р Орхан Исмаилов като председател на НПСД е включен в силна листа за предстоящия евро-вот, а структурите на НПСД, никога досега не са били толкова мотивирани в подкрепата за своя лидер.

„Нека да бъдем реалисти, единствената партия с потенциал, която не е пряко свързана с бившата БКП, днес е ПП „ВОЛЯ”. Това е и партия, която има ясна и реалистична програма за социалната и демографската политика, както и за спешните мерки, които трябва да се предприемат в областта на здравеопазването и образованието в България. Всичко това съвпада изцяло и със стремежа на НПСД за развитието на България… Подкрепяме изцяло нашия лидер- доц д-р Орхан Исмаилов. Участваме във всички избори от 2012 година насам и имаме кадрова готовност в кърджалийските общини. Стотици наши членове и симпатизанти се ангажираха да работят за изборен успех в региона” сподели пред rodopite.net координаторът на НПСД за Кърджали- Тасим Тасим.

„Доц. д-р Орхан Исмаилов е втори в листата за евродепутати в коалицията “Воля-българските родолюбци” това обяви Веселин Марешки в предаването „Хоризонт” по БНР.

От коалицията се ангажират да водят отговорна и коректна политическа битка за евро-парламента и да провеждат позитивна кампания без дискриминация и популизъм.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Свързани новини