Last news in Fakti

22 Април, 2019 11:17 18 646 22

Касим Дал по стъпките на Доган, но удари на камък!...

  • орхан исмаилов-
  • касим дал-
  • нпсд

За разлика от Доган, обаче Дал се изложи като кифладжия в опита си за преврат

Касим Дал по стъпките на Доган, но удари на камък!... - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Касим Дал по стъпките на Доган, но удари на камъка- доц. д-р Орхан Исмаилов!...

Двамата селски от Варненското село Дръндар - Доган и Касим вече 28 години разиграват турците и мюсюлманите в България, като опитни зайци, но май си п..рдят в един кош!?

Това коментира сайтът rodopite.net.

Има ли и грам логика в действията и изявленията през последните 3 месеца на бившия съратник на Доган- Касим Дал???

Какво точно цели Касим Дал от три месеца насам, всячески атакувайки личностно настоящия лидер на Народна Партия Свобода и Достойнство- доц. д-р Орхан Исмаилов???

От публикации във Facebook разбираме, че Касим Дал и „няколко съратници” са се самообявили за ново ръководство на НПСД, но по-важно за тях изглежда ежедневно да бълват помия по Г-н Орхан Исмаилов- ТОЧНО СЕГА ПРЕДИ ЕВРО-ВОТА!?

Вярно е, че Касим Дал е създателят на НПСД, както и това, че Доган създаде ДПС с помощта на комунистическото ДС.

Помним как в края на 2015 година, бившият ДС агент Ахмед Доган набързо изгони тогавашния председател на ДПС- Лютви Местан, който всъщност се представяше доволно на тази позиция. Местан беше изгонен, дори в нарушение на Устава на ДПС, но помия по него освен Догановите съратници бълваха и редица национални и регионални медии.

Явно увлечен по тоталитарните методи на своя селски* и Касим Дал се опита да организира вътрешно партиен преврат в НПСД в края на Януари…но не прецени, че нито той е Доган, нито доц. Исмаилов е Местан.

Въпреки, че Касим Дал съвсем спокойно можеше да реши проблема с един обикновен разговор с Орхан Исмаилов, като просто можеше да го помоли да се оттегли, той съвсем тоталитарно- по „Догански” понечи да се изгаври с доблестния представител на младото поколение доц. Исмаилов, като го атакува през националните медии с някакви смешни и неиздържани обвинения, които се основават само на предположения.

Пак по „Догански”, Касим Дал в нарушения на Устава, заедно с няколко свои съратници, без уставна легитимност свика и заседание на изпълнителния съвет на партията, чрез което се опита да отстрани доц. д-р Орхан Исмаилов от председателския пост…

Вътрешни източници от НПСД, предават че в своята ярост Дал и аверите му са понечили дори да фалшифицират няколко подписа в протоколите, и то на известни членове на изпълнителния съвет на партията, само и само да покажат, че публично са били отстранили Орхан Исмаилов, и така да пресекат участието на НПСД на предстоящия евро-вот. Фалшификацията на подписите се разследва от Прокуратурата…

Но неучастието на НПСД в евро-вота, автоматично би означавало малко повече гласове за Пеевски и Доган.

За разлика от Доган, обаче Дал се изложи като кифладжия в опита си за преврат, защото своевременните ответни действия на ерудирания млад лидер- доц. Орхан Исмаилов изтикаха Касим Дал в едно изключително жалко положение, като сега вече уж „големият борец за права и свободи” изглежда в очите на хората, просто като един ДПС-арски интригант…

Агонията на Касим и авери изглежда ще се увеличава все по-вече, понеже доц. д-р Орхан Исмаилов като председател на НПСД е включен в силна листа за предстоящия евро-вот, а структурите на НПСД, никога досега не са били толкова мотивирани в подкрепата за своя лидер.

„Нека да бъдем реалисти, единствената партия с потенциал, която не е пряко свързана с бившата БКП, днес е ПП „ВОЛЯ”. Това е и партия, която има ясна и реалистична програма за социалната и демографската политика, както и за спешните мерки, които трябва да се предприемат в областта на здравеопазването и образованието в България. Всичко това съвпада изцяло и със стремежа на НПСД за развитието на България… Подкрепяме изцяло нашия лидер- доц д-р Орхан Исмаилов. Участваме във всички избори от 2012 година насам и имаме кадрова готовност в кърджалийските общини. Стотици наши членове и симпатизанти се ангажираха да работят за изборен успех в региона” сподели пред rodopite.net координаторът на НПСД за Кърджали- Тасим Тасим.

„Доц. д-р Орхан Исмаилов е втори в листата за евродепутати в коалицията “Воля-българските родолюбци” това обяви Веселин Марешки в предаването „Хоризонт” по БНР.

От коалицията се ангажират да водят отговорна и коректна политическа битка за евро-парламента и да провеждат позитивна кампания без дискриминация и популизъм.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 помним те

    25 2 Отговор
    А доц. д-р Орхан Исмаилов кой и защо го изгони от ДПС, щото и той преди целуваше ръка на Сокола
  • 2 ДДРОнег

    29 4 Отговор
    Е, и етническите протурски партии в България се дробят и това е добро за всички ни !!!
    Лошото е другото, че Българските партии се дробят и че почти всичките ни политици ни крадат без разлика на етнос, изключая сиганския !!!

    Коментиран от #4

  • 3 нищо лично

    31 11 Отговор
    По-правилно и коректно е да се казва - мюсюлманите. Турция се създава през 1923 г. Дядовците и бабите на днешните мюсюлмани са бивши поданици на Империята. Родом са най-вече от България, но има и доста хора от Босна, Северен Кавказ и т.н. Малка част от мюсюлманите в България са и турци.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Гост

    27 4 Отговор

    До коментар #2 от "ДДРОнег":

    Една е майката на всички партии ДС, затова не се тревожи, всичко върви по сценарий, за когото и да гласуваш победителят винаги е майката

    Коментиран от #17

  • 5 Турчин

    15 22 Отговор

    До коментар #3 от "нищо лично":

    Ти мисли за твоето потекло, за нас не давай определения.

    Коментиран от #6

  • 6 Българин

    19 11 Отговор

    До коментар #5 от "Турчин":

    А ти лично знаеш ли си произхода?
    Айде на въртележката!

    Коментиран от #8, #11

  • 7 Хасан

    14 22 Отговор

    До коментар #3 от "нищо лично":

    Турци е имало ,има и ще има в България

    Коментиран от #22

  • 8 Хасан

    7 11 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    А ти знаеш ли ???..
  • 9 Касим Взел

    7 4 Отговор
    То Доган си изложи многократно, но ДС медиите у нас си го пазят.
  • 10 Марко

    3 7 Отговор
    Воля това е дайте да се хванем и да изчистим,, крадливите,, ДПС и ибръкчиите начело с тримата от запаса И кръга на Цветанов Лесно с бюлетина по европейски
  • 11 ali baba

    3 9 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Особено в България никой,освен турците не могат да гарантират какви са, по презумпция.Българите в България са наши кръвни братя, защото дедите ни са все османски турци. Ха ха ха...
  • 12 Батман Боко

    1 0 Отговор
    Политиката в България е един турски сериал,от главен герой Сокола се превърна в сценарист,а Батман не желае да играе в тази сапунка вече,но Сокола не иска да го пуска соло,така че занапред ще са застъпени екшън сцените и баталните такива.Развръзката ще е на местните избори.Да участваме активно НАРОДЕ????
  • 13 ЯСТРЕБ ОСМАНЛИЯТА

    3 0 Отговор
    КАСИМ ДАЛ.......КРАСЬО ( ЗЕЛЕТО ) ВЗЕЛ........
  • 14 Хасан

    1 0 Отговор
    Момчето има нужда от пари ,Марешки пък има пари ...и така ...
  • 15 Хан Крум

    1 2 Отговор
    Али баба , зле си със ИСТОРИЯТА , какво си завършил 3ти клас поне имаш ли? Когато АЗ управлявах ТАЗИ ДЪРЖАВА КЪДЕ БЯХА твоите прадядовци? Нещо не си спомням да съм ги виждал , аааа.... ,Още не са били родени!
  • 16 Един

    1 0 Отговор
    Това егоизма е навсякъде: Както всеки индианец иска да е "вожд", както всеки партиец иска да е "евродепутат" , така и всеки турчин иска да е "бей"!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Да агент

    2 0 Отговор
    Какви суперлативи за кьорпе агентчето орханчо Исмаилов,тези купени титли доктор,доцент няма да му помогнат за да. излъже амуджите да гласуват за националистите.
  • 19 Реалност

    2 0 Отговор
    Всеки гледа да се докопа до някаква власт и изгодна позиция,на приказки и обещания е лесно,важни са делата и реалните резултати,които са постигнати.Нека в управлението да влязат достойни и мислещи хора,а не такива които търсят само лична изгода и благополучие.
  • 20 Я па я

    3 0 Отговор
    Касим Дал , Мехмед Взел и те така.
  • 21 NOV

    0 1 Отговор
    Абе смотаняци какво толкова врякате за ДС.Всичките ВИ рода целуваха ЛЕНИН,СТАЛИН,ДИМИТРОВ,ЖИВКОВ и т.н.А сега се оправдавате че турците са от ДС.А да ВИЕ сте били партизани крили сте се в шубраците и чакахте да дойде ДЕМОКРАЦИЯТА.Ако имахте малко понятие за миналото на този български народ не бихте се осмилили за такива публикации.
  • 22 Имп

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Не се знае, склонни са към самоубийствени действия.